Boleh kalau nak pegang ank tapi ada syarat. Warganet terkejut bila tahu ini syarat yang Elfira Loy letakkan bila ada yang nak pegang anknya.

Setiap ibu bapa pasti inginkan yang terbaik untuk anak mereka termasuklah, Elfira Loy yang tidak menghalang peminat mahupun orang luar menyentuh anaknya Muhammad Rayyan Khalaf kini berusia empat bulan. Bagaimanapun, Elfira meletakkan syarat agar individu tersebut membersihkan tangan terlebih dahulu sebelum menyentuh anaknya.

“Saya pun sukakan bayi akan rasa nak pegang kalau jumpa tetapi sebagai seorang ibu saya akan sediakan sanitizer. “Jadi, nak pegang boleh tetapi kena ‘sanitize’ dulu. Tetapi saya tidak menghalang sesiapa menyentuh anak saya pun,” katanya kepada HLive.

Hampir empat bulan bergelar ibu, Elfira menyifatkan putera kesayangannya itu sentiasa memudahkan kerjanya, malah tidak rasa susah untuk membawa Rayyan ketika bekerja. “Hidup saya gembira dengan kehadiran Rayyan dan tak susah pun bawa dia bekerja tetapi perlulah tempat yang bersesuaian sahaja. Saya tak pernah tak tidur malam, Rayyan sangat menyenangkan.

“Dari berpantang lagi saya ajar dia bangun dua kali kemudian tidur balik. Itu sebablah saya senang bawa dia kemana-mana,” katanya. Elfira dan suami, Khairol Faris Anuar mendirkan rumah tangga pada 1 Januari 2019 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Muhammad Rayyan Khalaf pada Oktober lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment on "Boleh kalau nak pegang ank tapi ada syarat. Warganet terkejut bila tahu ini syarat yang Elfira Loy letakkan bila ada yang nak pegang anknya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*