Perginya tak akan kembali. Fad kongsikan fav lagu Abam bila mereka nyanyi bersama

Hari ini sudah masuk hari ke 6 pemergian Abam Bocey ataupun nama sebenarnya  Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan. Namun bagi sahabat sahabat sejati Abam, masih terlalu awal bagi mereka untuk terus lupa atau ‘move on’ dari kesedihan. Kehilangan seorang sahabat ternyata memberi kesan yang begitu mendalam.

Begitulah yang dialami oleh Fad setelah kehilangan sahabat baiknya, Abam Bochey. Pemergian Abam telah mengejutkan dunia hiburan pada Isnin lalu selepas pergi buat selamanya akibat dem4m panas. Setelah perginya seorang pelawak yang berbakat ini, jelas sekali sahabat baiknya iaitu  Fad begitu terkesan dengan kehilangan rakan baik mereka.

Terbaru, Fad ada memuat naik satu video yang pernah direkodnya bersama Achey dan Abam. Fad menjelaskan setiap kali mereka bernyanyi Abam akan request lagu “teman pengganti”. Abam sangat menyukai lagu ini. Lagu wajib dia bila ajak menyanyi “TEMAN PENGGANTI” tp nk bgtau..nak cari teman pengganti kau tu kami takkan jumpe

Perkongsian tersebut tinggalkan sebak di hati warganet. “Allah rahm@ti abam- alfatihah. Be strong brotha “ “Aku kan pergi, pergi ku tak akan kembali…” “Asyik nangis je bila tiap kali tgk abam….” “Allahuakbar….masih dan masih terkesan….abam..tiada pengganti mu abam…moga kau dtmptkn dikalangan org beriman…”

“Sgt mendalam lagu ni. kini hanya tinggal kenangan” “Tak sangka disebalik lagu kesukaan Abam ini tersimpan rahsia tersirat. Rupanya Abam pergi dulu. Pemergian Abam dalam usia yang masih muda, menge jutkan ramai orang. Sehingga ke hari ini, masih ramai yang mahu mengikuti cerita-cerita kebaikan yang ditinggalkan Abam.

Memberi ingatan sama pada kita semua, agar sentiasalah berbuat baik kerana kem4 tian itu bila sudah tiba masanya, tidak akan cepat, tidak akan lambat. Ia tetap akan sampai kepada kita. Al Fatihah. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Perginya tak akan kembali. Fad kongsikan fav lagu Abam bila mereka nyanyi bersama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*