Tak sangka rakan baik Abam dedahkan ada lekuk kat dahi Abam 3 hari sebelum dia pergi buat selamanya

Pemergian mengejut Abam Bocey atau nama penuhnya Syed Umar Mokhtar memang tinggalkan kesan yang mendalam kepada peminat industri hiburan Malaysia. Amal kebaikannya menjadi sebutan ramai sehingga hari ini walaupun Abam sudah pergi buat selamanya beberapa hari lalu.

Mengimbau kembali kenangan bersama sahabatnya, rakan baik Abam, Pojie Pidon ada memuat naik video terakhirnya bersama Abam iaitu 3 hari sebelum Abam pergi buat selamanya di Instagram.  “Aku abadikan kat sini… ni video terakhir kami bersama Abam” 

Menurut Pojie, video yang dirakam pada 7 Februari 2020 itu ialah ketika dia bersama Abam dan sahabat lain pulang bercuti dari Melaka ke KL. Video tersebut ialah kenangan terakhirnya bersama arw4h Abam. “Nampak sangat dia tak sihat… Maaf saya terperasan ada lekvk kat dahi Abam” 

Video tersebut mendapat perhatian warganet yang rata-rata mengakui terlihat ‘kelainan’ pada wajah Abam. Abam di dalam video ni nampak penat, muram dan wajahnya seperti sangat berbeza daripada sebelum ini. Abam juga yang terkenal dengan sikap peramah dan gemar membuat lawak tidak banyak bercakap dan hanya memberitahu dia d3mam.

Apa-apapun admin yakin ramai kat luar sana yang masih teringat dan merindui pelawak ni kan? Marilah kita sedekahkan Al-Fatihah buat Abam. Semoga rohnya dicucvri rahmat dan bersama para solehin. Amin.Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Lobak Merah/RoseMerah

Be the first to comment on "Tak sangka rakan baik Abam dedahkan ada lekuk kat dahi Abam 3 hari sebelum dia pergi buat selamanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*