Pembawakan budak punca Izara Aishah tak pakai seluar. Ramai warganet terkejut dgn pakaian yg digayakan oleh Izara

Sepertimana semua tahu semalam telah berl4ngsung majlis ‘Baby Shower’ pelakon Izara Aishah yang bak4l men1mang anak perempuan pada April nanti. Namun, warganet sebenarnya lebih tertarik pada f3syen yang dig4yakan oleh Izara sempena majlis tersebut.

Tidak dinafikan seri ibu mengandung itu membuatkan Izara nampak lebih anggvn dan memp3sonakan namun hal yang mengvndang rasa kurang sel3sa apabila Izara mengenakan pakaian terlalu menonjol. Pada majlis itu Izara mengenakan seh3lai blaus dres berwarna putih yang dip4dankan dengan dengan jaket berkotak pada bahagian lu4rnya.

Melengkapi gaya dengan rambut p0nytail, Izara turut menyarung sepasang stil3to berwarna keemasan. Menjengah ruangan k0men pada akaun Instagram Datuk Seri Siti Nurhaliza, rata-rata melu4hkan rasa kesal terhadap pakaian Izara pada majlis itu. “Cikci nyalah hai… Yang lain sopan-sopan lagi. Aduhai. Contohilah ibu mertuamu ini, pakai labuh lagi cantik,” tulis pemilik akaun @miszaprilries.

“Mungkin b4waan baby, kadang-kadang ada orang meng4ndung tak selesa pakai panjang,” tulis @princess_cimungut. “Sedih pula baca komen yang kata sebab pembawakan bayi, bayi suka sejuklah? Adakah ibu-ibu mengandung kena ikut semua rasa-rasa itu berbanding ikut perintah Allah,” soal @tyahhalim.

Namun, ada yang beranggapan pos1tif bahawa tindakan menulis komen sedemikian sepatutnya dihantar terus kepada Izara tanpa perlu mem4lukan di hadapan khalayak. “Saya rasa lebih manis kalau tegur dia secara personal, dia tengah hamil kalau dia baca komen-komen negatif macam ni apa perasaan dia?

“Apa yang ditegur itu dah betul tetapi saya rasa keadaan kurang sesuai, jangan menilai darripada pemakaian. Mana tahu masa akan datang dia lagi baik dari kita,” tulis @lilizlkifli. Pun begitu, ada yang melihat komen secara publik boleh menyampaikan teguran dengan lebih jelas.

“Untuk kes macam ini baik nasihat secara terbuka sebab kalau tak, akan jadi ikutan orang lain. Tak semua kes bagus tegur secara DM,” tambah @arnr90. Izara yang mendirikan rumah tangga bersama anak tiri Siti, Adib Khalid pada 2017 dijangka bersalin pada April nanti. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Be the first to comment on "Pembawakan budak punca Izara Aishah tak pakai seluar. Ramai warganet terkejut dgn pakaian yg digayakan oleh Izara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*