Joy Revfa beri bayangan sedang menghitung hari untuk tamatkan zaman ibu tunggal. Tak sangka ini yang Joy harapkan dekat bakal suami.

Pengusaha kosmetik Joy Revfa atau nama sebenarnya Siti Arifah Mohd. Amin, 32, memberi bayangan bahawa dia kini sedang menghitung hari untuk menamatkan status ibu tunggalnya. Menerusi akaun Instagram miliknya, bekas isteri kepada penyanyi Hafiz Hamidun itu berharap bakal suaminya itu bakal membimbingnya untuk menjadi muslimah sejati.

“Menghitung hari (emoji gambar cincin) Insya-Allah. “Saya berharap awak akan sentiasa menjadi imam di dalam solat saya. “Menjadi qari dan membaca al-Quran untuk saya. Menjadi pemimpin yang boleh memimpin sayaa menuju ke jalan Allah.

“Menjadi tempat yang membahagiakan serta bawa saya ke syurga. Itu sahaja saya pinta,” katanya. Menerusi entri yang saya dia berkongsi fotonya yang sedang merenung ke luar jendela. Rata-rata pengikutnya turut gembira dengan berita tersebut serta mengucapkan tahniah kepada Joy.

Sebelum ini, Joy pernah berkahwin dengan penyanyi Hafiz Hamidun pada 1 Mei 2017. Bagaimanapun, hubungan tersebut tidak berpanjangan sebelum mereka disahkan berpisah talak satu pada 25 Oktober 2017. Terdahulu, Joy pernah berkahwin dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Arryan Firdaus yang kini berusia lima tahun.

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Joy Revfa beri bayangan sedang menghitung hari untuk tamatkan zaman ibu tunggal. Tak sangka ini yang Joy harapkan dekat bakal suami."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*