Sebak tengok muka ank Abam buat ramai gugur air mata. Ketawa riang tanpa tahu dia telah hilang heronya

Video Anak Abam Gugurkan Air Mata Ramai, Manis Tersenyum Tanpa Mengerti Apa-Apa. Mendirikan rumah tangga sekitar 2017 lalu bersama Abam Bocey, Nor Hidayah terp4ksa menerima hakikat pahit apabila suaminya itu menghembuskan nafas terakhir pagi semalam.

Sehingga kini, media sosial kita dipenuhi dengan berita mengenai pem3rgian anggota kumpulan Bocey berkenaan. Menurut laporan daripada Berita Harian juga, keluarga Abam menunggu kepulangan seorang lagi adik lelaki Abam sebelum selesai diuruskan petang ini.

Apabila tiba dari Pulau Langkawi, lelaki berkenaan nampaknya benar-benar tersentak dengan pem3rgian mengejutkan abangnya itu. Bahkan melalui sebuah video yang dikongsikan melalui Instagram @Jaydee, dia menangis teresak-esak sambil ditenangkan oleh rakan baik Abam iaitu Achey.

Jika didengar menerusi rakaman itu, adiknya berkata mahu cepat-cepat melihat wajah Abam buat kali terakhir. Selain itu, kelibat anak Abam iaitu Syed Uthman Hamzah yang kini masih berusia 8 bulan juga menjadi perhatian ramai pihak. Dilahirkan pada Jun 2019, permata hatinya itu pastinya menjadi pengikat dalam rumah tangga bersama isteri.

Namun tidak sempat membesar sehingga usia setahun, siapa mendvga ayah kepada anak comel ini akhirnya pulang ke rahmatullah. Bahkan rakaman yang sedang tular menyaksikan Uthman tersenyum manis tanpa mengerti realiti sebenar terus meruntun jiwa kita semua.

Melihat ke ruangan komen, rata-rata warganet menyuarakan sebak mereka mengenangkan nasib Uthman yang kehilangan ayah di usia muda. Dalam pada itu, mereka mendoakan agar anak kecil ini menjadi insan berguna kelak dan boleh menjaga ibunya. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!  Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Diari Ariana Rosse Daily

Be the first to comment on "Sebak tengok muka ank Abam buat ramai gugur air mata. Ketawa riang tanpa tahu dia telah hilang heronya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*