Fizz Fairuz dedahkan yang dia baru kehilangan ank yg keempat. Tak sangka ini keadaannya bila tahu perkara sebenar

“Terima kasih Allah bagi kami 14 minggu bersama,” demikian getvsan hati pelakon Datuk Fizz Fairuz yang kehil4ngan anak keempatnya hari ini. Bayi yang dikandung isterinya, Datin Almy Nadia difahamkan telah pergi buat selamanya ketika masih dalam kandungan.

“Al-Fatihah… Allah lebih sayangkan anakku. Papa reda, papa tak nak nangis sebab papa kuat. Amin. “Semoga Allah jaga kamu ye anakku,” tulis Fizz yang berkongsi khabar dvka itu melalui hantaran entri di Instagramnya petang Selasa. Rakan selebriti dan peminat mengirimkan ucapan takziah buat pasangan Fizz dan Almy atas keh1langan tersebut.

Fizz dan Almy mendirikan rumah tangga pada 2014 dan dikurniakan tiga cahaya mata perempuan, Nur Afrina Arianna, 5, Nurr Afrina Aurora, 4, Nur Afrina Ayra, 2 dan seorang anak angkat, Nur Afrina Darwisyah, 11. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Fizz Fairuz dedahkan yang dia baru kehilangan ank yg keempat. Tak sangka ini keadaannya bila tahu perkara sebenar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*