Lepas beberapa hari melahirkan ank kedua akhirnya Amyra Rosli tampil dedahkan sesuatu sebelum dia bersalin. Rupanya ini yang terjadi sampai dia tak dapat bersalin secara normal.

Selepas selamat melahirkan bayi perempuan pada 1 Februari yang lalu, pelakon Amyra Rosli ada berkongsi cerita ketika saat melahirkan cahaya mata keduanya itu. Amyra atau nama sebenarnya Nur Amira Izzati Rosli telah berkongsi momen tersebut menerusi laman media sosial Instagram miliknya.

“Cantik dah mommy daddy set date nak keluarkan @ayraaryssa on 02/02/2020 tapi… “Cerita dia mcm ni, Doctor @_s__e__r__i_ bgtau baby s0ngsang. But she said no worries kita boleh tunggu lagi mungkin baby akan pusing di saat2 akhir nak bersalin  kita jgn fikir normal or operasi yet..

“mommy masih tersenyum keluar dr bilik doctor konon2 ada chance la deliver normal,” tulisnya. Selain itu, bintang drama bersiri Cemburu Seorang Perempuan itu turut memaklumkan bahawa dia terpaksa melalui proses bersalin melalui operasi.

“Bila balik rumah tunggu lagi 2 minggu nak lahirkan baby, mcm2 lah usahanya, pegi exercise la, cari doa itu ini, amalkan petua2 bg baby pusing, tgk you tube sampai lebam and sampai masa pegi check up masih x pusing. doctor pun dgn senyum kelatnya terp4ksa ckp kita kena proceed operasi. kalau doctor pun dah senyum kelat, i ni apa lagi??

“J4ntung ni mcm dah jatuh kat lutut bila tau perut nk kena operasi. Tp yg senyum riang girang gembira sukahati is daddy lah sbb date cantik dia pilih utk baby keluar (02022020). “On the 31st january, mommy daddy last minute jalan2 cari baju2 baby (nasib baik sempat!) pastu esoknya 01022020 plan nk buat mani pedi, nk kemas2 n cantik2 sikit la kan mcm kawan2 yg lain masuk operasi.

“Tp semua x dpt sbb baby 3mergency nk kluar..jam4 pagi mcm s@kit2 manja dtg, i is buat dunno je lerrrr kampung people, pkl 6 pagi sakit dah mula kuat sikit, jam 8 am s4kit sangat!!! “Terus pegi h0spital, dlm labour s@kitnya ya ampun!.. rupanya dah bukak 8cm uolsssss!!!! Muka i dah mcm king kong. Senyum pun xnak dah kt doctor (sorry doctor).

“Even jln tu dah bukak 8 cm mommy redha je la x blh nk keluarkan normal, semua bergegas bawak mommy dlm operasi. “Dlm sekelip mata keluarlah aryssa pvkul 10:48am pada 01022020 dan muka daddy happy campur redha x dpt date cantik tu.

“Tp mcm mana cara anak kita lahir sekalipun x kisah la mesti ada hikmah Tq daddy syg @amarbaharin, doctor @_s__e__r__i_ , kak @nengshahidah_linda , family n semua yg terlibat menjayakan telenovela ini,” tulisnya panjang lebar.

Sekadar informasi, Amyra telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon Amar Baharin pada 11 November 2016 dan dikurniakan satu cahaya mata, Aqeef Anaqi berusia 2 tahun. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber: MH

Be the first to comment on "Lepas beberapa hari melahirkan ank kedua akhirnya Amyra Rosli tampil dedahkan sesuatu sebelum dia bersalin. Rupanya ini yang terjadi sampai dia tak dapat bersalin secara normal."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*