Terkejut ank dapat surat cinta. Tak sangka ini respon win Sari bila ank dapat surat cinta di sekolah.

Siapa dulu zaman sekolah pernah dapat surat cinta? Pasti ia menjadi antara kenangan manis pernah berlaku, kerana ada juga orang yang tertarik dengan kita. Sama juga dengan apa yang berlaku kepada pelakon Sari Yanti baru-baru ini, apabila dia terkeejut mendapat tahu bahawa anak lelaki telah menerima sepucuk surat cinta.

Menerusi muat naik di IG, Sari Yanti telah menunjukkan surat cinta yang diterima oleh anak lelaki keduanya iaitu Baasit Al-Haq, daripada salah seorang rakan di sekolahnya.

“Siapa yang hantar kat anak saya surat cinta ni? Amboi, belajar dulu tau, biasa dia ni. Tapi yang si Baasit tu dia tanda kat Yes? Pun sama…nak kena bebudak ni…” Di dalam surat cinta itu, si pengirim meminta agar Baasit untuk menjawab pertanyaan individu tersebut dengan menandakan ruangan Yes dan No, berkenaan perasaan Baasit terhadapnya.

Perkongsian tersebut telah mendapat banyak maklum balas warganet, tetapi tidak dapat dinafikan, meskipun Baasit masih lagi kec1l namun sudah boleh nampak sisi tampan dalam dirinya. Patutlah ada yang minat..Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: gempak/notauntukawak

Be the first to comment on "Terkejut ank dapat surat cinta. Tak sangka ini respon win Sari bila ank dapat surat cinta di sekolah."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*