Manis habis gambar Mimi Lana dan Syafiq Kyle. Caption mereka buat ramai yang cair

Meskipun pernah mended4hkan tentang hubungan sebenar mereka berdua, pelakon Syafiq Kyle dan Mimi Lana jarang sekali memuat naik foto atau menulis kapsyen bersemut menerusi laman sosial Instagram. Bahkan, mereka juga kurang terpalit dengan kontroversi melibatkan kisah cinta mereka dan pada Jun tahun lalu,

Mimi Lana dan Syafiq Kyle mended@hkan hubungan cinta mereka sudah terjalin sejak empat tahun lalu. Dilaporkan juga, mereka lebih selesa untuk tidak terlalu terbuka menceritakan mengenai hubungan terjalin antara mereka. Pasangan ini ketika membintangi sebuah filem

Bagaimanapun, terbaru pula Syafiq Kyle ada memuat naik foto dia bersama Mimi Lana dan ternyata perkongsian ini meraih perhatian peminat dan pengikut. Foto Syafiq Kyle dengan Mimi Lana jadi perhatian ramai. Syafiq Kyle yang merupakan salah seorang pelakon lelaki paling menjadi perhatian dalam industri hiburan tanah air membuatkan peminatnya patah hati melihat kemesraan pasangan ini.

Siapa menyangka, dalam masa sekejap juga lebih 2 ribu respon ditinggalkan menerusi ruangan komen peminat dan pengikut buat Syafiq Kyle dan Mimi Lana. Ada peminat turut merasa cembvru namun peminat turut mengatakan mereka sangat sesuai. Perkongsian foto berkenaan turut mendapat hampir 100,000 tanda suka daripada peminat dan pengikut dan ini antara komen mereka buat pasangan ini.

“Ped1h”

Sumber: Syafiq Kyle & @missmimilana

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!  Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Rose Merah

Be the first to comment on "Manis habis gambar Mimi Lana dan Syafiq Kyle. Caption mereka buat ramai yang cair"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*