Kaler kaler rambut macam tu tak sah solat. Warganet musykil dengan imej baru Norman. Akhirnya isteri Norman beri respon win

Memang Handsome! Norman Hakim Tukar Warna Rambut Hanya Untuk Watak Emran

Pelakon Norman Hakim mengakui hanya menukarkan warna rambutnya mengikut kesesuaian watak dan karakter Emran dalam drama terbaru berjudul Chandelier. Norman memaklumkan perkara itu dengan membalas komen peminat menerusi akaun Instagram miliknya.

Difahamkan Norman juga tidak berniat untuk mengekalkan warna tersebut dalam tempoh yang lama. “@yatt3793 Untuk #dramachandelier je rambut ni, lepas itu nak botak,” tulis Norman.

“@kliep_ Ha’ah hanya untuk watak Emram dalam #DramaChandelier,” komen Norman. Selain rambut, rata-rata pengikutnya juga meluahkan rasa tidak sabar untuk melihat gandigannya bersama Mimi Lana dan juga Ben Amir. “Dua-dua ada lesung pipit la hehe tak sabar tunggu drama ni,” tulis @ejalalalal

“Adoi… Ser4mlah kalau dia dah kembali kan t4ring dia,” komen @haidziro_lady_roger Terdahulu, gaya dan warna rambut terbaru Norman telah mendapat perhatian warganet. Lebih-lebih lagi apabila penampilannya itu membuatkan Norman kelihatan muda dan lebih kacak. Drama Chandelier bakal ditayangkan bermula 10 Februari, Isnin hingga Khamis, jam 10.00 malam di RIA (saluran 104) dan RIA HD (saluran 123)

“Nak tanya suami Memey, Norman tu kaler rambut kan so macam mana solat dia ye??saya musykil je.” – Warganet

Dalam ramai2,akhirnya @michaelang38 pilih i jugak utk watak #Emran dalam #dramachandelier #megadrama #AstroRia .Alhamdulillah tq Mike. Melalui penampilan tersebut ada peminat yang tinggalkan komen di IG isterinya, Memey tentang ibadah solat yang dikerjakan kerana telah mewarnakan rambut.

Sebelum ini ada beberapa artis lelaki juga turut menjadi pertikaian warganet kerana telah mewarnakan rambut iaitu Awal Ashaari dan Akem. Walau bagaimanapun Memey memberitahu itu adalah warna sementara kerana Norman sedang berada dalam penggambaran drama.

Mungkin Norman sudah bertanya kepada yang lebih arif mengenai hal hukum halal dan har4m. Sebagai orang luar kita boleh bersangka baik sahaja. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Mediaciteheboh. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Kaler kaler rambut macam tu tak sah solat. Warganet musykil dengan imej baru Norman. Akhirnya isteri Norman beri respon win"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*