Zynakal Anak Angkat, Ibu Kandungnya Dulu Seorang Pengemis? – Zynakal Dedah Sesuatu

Zynakal mended@hkan sebuah kisah pilu tentang kehidupan dan statusnya sebagai seorang anak angkat.

Pended@han tersebut dibuat melalui saluran Youtube Indigital Muzik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Kau kenal aku siapa, yang dulu bukan aku…” haa sambung.. . . . #sakit #roadto2million

A post shared by ZYN AKAL (@zynakal) on

Zynakal atau nama sebenarnya Muhammad Raziq Rosli mengetahui dia merupakan seorang anak angkat ketika berusia 10 tahun.

Sampai sekarang penyanyi ini tidak mengenali ibu dan bapa kandungnya. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Faking my smile to fake world 🙂

A post shared by ZYN AKAL (@zynakal) on

“Ketika itu saya dibawa ke balai polis sebab cvri yoyo. Waktu itulah ibu saya m4rah dan beritahu yang saya adalah anak angkat.

“Saya sedih dan terus menangis. Rasa macam kehilangan dalam diri sebab selama ini saya rasa ibu adalah emak saya yang sebenar,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tak mintak banyak nak number phone je👀

A post shared by ZYN AKAL (@zynakal) on

Lagi tersentak bila mengetahui ibu kandungnya adalah seorang pengemis. 

“Mak angkat saya jumpa ibu kandung saya waktu saya lahir. Dia tolong ibu kandung saya untuk jagakan saya. Kalau ada rezeki lebih, memang saya nak cari kedua-dua ibu bapa kandung

???Buat masa ini belum tiba masanya lagi kerana sehingga kini saya masih belum dapat balas lagi jasa ibu angkat yang telah membesarkan saya,??? tambahnya.

Foto: IG

Boleh tonton video penuh di bawah. 

 

Semoga urusan mencari ibu dan bapa kandung Zynakal dipermudahkan. 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: cari

Be the first to comment on "Zynakal Anak Angkat, Ibu Kandungnya Dulu Seorang Pengemis? – Zynakal Dedah Sesuatu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*