TERKINI- sajat masih ada di Masjidil Haram.masih bertudung pun tgh buat Saie- PU AMIN

baca di Instagram PU AMIN..dan beliau ada upload status terbaru beliau

sumber  https://www.instagram.com/p/B8G9vzxHSUU/

so berita di bawah ni betul ke tak?

Sajat dibawa keluar dari Makkah

KUALA LUMPUR: Agensi yang membawa ahli perniagaan k0ntr0versi, Muhammad Sajad Kamaruzzaman atau Nur Sajat mengerjakan umrah, mengesahkan ahli perniagaan itu sudah dibawa keluar dari Tanah Suci.

Ia susulan k0ntr0versi usahawan k0smetik itu mengenakan pakaian jemaah wan1ta ketika di Makkah sehingga tular di media sosial.

Jurucakap Albayt Travel (M) Sdn Bhd berkata, pihaknya terp4ksa mengambil tind4kan terbabit selepas ia menjadi kontr0versi dan mendapat perhatian banyak pihak.

“Kami sudah meminta mutawwif membawa keluar rombongan Nur Sajat seramai 10 orang (termasuk mutawwif) keluar dari Makkah.

“Mereka dibawa untuk sesi lawatan di sekitar Madinah. Perbincangan lebih banyak menerusi pembantu peribadinya,” katanya ketika dihubungi BH, hari ini.

Albayt Travel turut meminta Nur Sajat membuat permohonan maaf secara terbuka khususnya kepada umat Islam di tanah air, susulan kek3cohan dan kec4man terhadap vide0 yang dimuat naiknya ke media sosial, baru-baru ini.

“Setakat ini, Nur Sajat hanya menjawab meminta tunggu sehingga dia kembali ke tanah air,” katanya.

Jurucakap Albayt Travel turut memaklumkan, d@kwaan kononnya Nur Sajat dit4ngkap p0lis Arab Saudi belum disahkan kedutaan di sana.

Petang ini, Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan akan mengadakan pertemuan dengan Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai isuu jant1na usahawan berkenaan.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Kredit: diarimaklumat.vvip.blo

Be the first to comment on "TERKINI- sajat masih ada di Masjidil Haram.masih bertudung pun tgh buat Saie- PU AMIN"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*