Ini Resp0ns Cik B Bila DS Vida Dim4ki Azwan Ali, Biar Betul?

Jika anda baca berita hiburan baru-baru, pasti anda perasan akan lsuu yang meIibatkan Azwan Ali dan Datuk Seri Vida.

Azwan Ali atau nama mesranya, Diva AA telah memuat naik satu video yang penuh dengan mak!an kepada DS Vida diseb@bkan saIah faham yang berIaku

Rentetan lsu tersebut, DS Vida telah memuat naik satu video bal4s dan menyatakan perasaan sed!hnya di atas apa yang berIaku. DS Vida juga kec3wa dengan Azwan Ali yang menyent0h lsu peribadi seperti perkahwinan beliau yang gag4I serta seolah-olah menjadikan kem4tian anaknya sebagai bah4n jenaka.

Turut tidak terlepas, anak perempuan DS Vida iaitu Cik B juga telah memuat naik satu video bal4s kepada lsu yang meIanda ibunya itu.

Ramai menjangkakan Cik B akan m4rah atau mem4ki semula Azwan Ali yang telah melvkakan hati DS Vida, sebaliknya Cik B hanya memuat naik video tarian di TikTok

VIDEO:

Video TikTok berdurasi 15 saat itu menunjukkan Cik B menari secara rawak dan apa yang menarik perhatian warganet adalah muzik latar video tersebut.

Cik B menggunakan audio mak!an Azwan Ali sebagai muzik latar belakang untuk videonya. Kreatif sungguh!

Melihatkan video ini, ramai memuji tind4kan Cik B yang matang dan tidak menger0hkan keadaan, malah Cik B cuba untuk menghiburkan warganet meskipun dengan apa yang terjadi.

Cik B memang havoc!

Sumber:cari / media.diariviral.com

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Ini Resp0ns Cik B Bila DS Vida Dim4ki Azwan Ali, Biar Betul?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*