“Dia bawa ‘kawan’ melawat kami”- Anak Kapal Kongsi Pengalaman Seram Di Sea Mirror

Ramai diantara kita yang percaya dengan keberadaan ‘unsur-unsur’ mistik sehinggakan terbawa-bawa dalam kehidupan seharian.

Ada yang taksub dengannya dan ada pula yang menolak ‘kewujudannya’.

Namun perkongsian @AsyrafAD di twitter sedikit sebanyak membuka ruang kepada kita untuk berfikir bahawa di dunia ini bukan hanya dihuni oleh manusia, sebaliknya turut dihuni ‘benda lain’.

“Kawasan tu agak pelik yang selalu orang cakap dari mulut ke mulut…”

“Tiba tiba aku dengar suara perempuan macam panggil nama aku. “Acap, acap” then…”

“Prakkkkkk! Senget kapal mcm di langgar something yg maha besar dalam air tu…”

Sumber: Twitter

Masing-masing terkedu, tak tahu nak bagi reaksi macam mana. Kebiasaannya orang kata kalau ‘benda’ itu jerung, mesti ada penemannya.

Namun Acap percaya yang kali ni bukan jerung sahaja sebaliknya ‘dia’ bawa ‘kawan’ sekali melawat mereka di atas kapal.

VIDEO:

Sumber : Twitter

Wallahualam…

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: LobakMerah

Be the first to comment on "“Dia bawa ‘kawan’ melawat kami”- Anak Kapal Kongsi Pengalaman Seram Di Sea Mirror"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*