“Makin lame makin macam nampak wajah yang s4kit..kenapa ekk?” – Muat naik foto terbaru, peminat terkejut Hael Husaini makin kurus

Penyanyi dan komposer Hael Husaini sekarang tampil berbeza dengan tubuh badan yang semakin kurus. Sehingga ada yang membuat andaian Hael kini sedang s4kit ataupun terkena buatan orang.

Hael bagaimanapun sebelum ini menafikan hal tersebut malah mengakui dirinya s4kit selama lebih empat bulan pada tahun lalu. Itu menyebabkan berat badannya susut dengan mendadak dan tidak ada kena mengena dengan buatan orang.

Melalui temubualnya dengan salah sebuah akhbar, dia sendiri tidak pasti apakah peny4kit yang dihidapi tetapi setiap kali ada persembahan dan undangan badannya jadi tidak sihat dan akan demam. Mungkin kerana itu timbul pelbagai d@kwaan, tetapi bagi Hael ia adalah dari cara hidup dan pemakanan yang tidak terurus dan seimbang. Tambah lagi dengan kehidupan yang semakin sibuk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HI

A post shared by HATI – New Release (@haelhusaini) on

Melalui foto terbaru yang dimuat naik oleh Hael yang sekarang ini berada di luar negara, wajahnya nampak sangat berbeza kerana terlalu kurus. Ada juga diantara peminat yang menegur tentang keadaannya yang sangat berbeza.

Awat @haelhusaini kuyus sgt??

Too skinny no handsome!

Eh. U s4kit ke.. Risau plak i

Dah bole makan nasi byk2 dah pls!

@haelhusaini makin lame makin mcm nmpk wajah yg s4kit..nape ekk…

Sebelum ini Hael pernah menyatakan bahawa dia sekarang sedang mengamalkan gaya hidup yang sihat dan selalu bersukan, Malah dia turut menjaga pemakananannya agar dapat hidup dalam keadaan yang sihat.

Baguslah macam tu Hael, peminat mungkin risau sebab tu mereka tertanya-tanya. Sekurang-kurangnya bila dapat mendengar penjelasan dari Hael sendiri tidak ada lagi andaian tentang kesihatan Hael.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: IG / newsinkling.com

Be the first to comment on "“Makin lame makin macam nampak wajah yang s4kit..kenapa ekk?” – Muat naik foto terbaru, peminat terkejut Hael Husaini makin kurus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*