“Mamat ni la tadi nak try bini aku, apa ni duk lebih-lebih sembang dengan dia.” Pak Azad jeles dah tu, mamat Bali nak ngorat bini

Ramai yang suka lihat gelagat keluarga Pak Azad ni. Dari suami isteri sampai la kepada anak-anak, semua masuk air hasil didikan Pak Azad. Itu yang menambah seri keluarga mereka. Baru-baru ini Azad dan isteri Eira Syazira telah pergi ke Bali untuk penggambaran muzik video single keluaran Eira.

Wah, sekarang nak masuk bidang nyanyian pula. Ok lah tu, kat mana ada peluang untuk cari rezeki dan kembangkan bakat, boleh la cuba. Banyak juga gambar dan video yang dikongsikan oleh Azad dan juga Eira untuk dikongsikan sepanjang berada di sana. Kemain lagi video muzik berlatar belakangkan laut, memang cantik sangat Eira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cinta ku hanya tuk dirimu yang ku sayang di hati ku… @eirasyaziraofficial 💑 . #kauyangkusayang🎵🎤

A post shared by PakAzad™️ (@azadsyazirarose) on

Dalam cantik-cantik tu, ada juga yang cuba nak mengorat Eira. Melalui satu video yang dimuat naik ole Azad, seorang pekerja pantai di Bali ingin meng0rat isterinya. Memang nampak sangat cemburu tu Azad oii. Menurut Eira mungkin lelaki tersebut tidak perasan akan kehadiran Azad disitu. Memang kelakar tengok reaksi Azad bila cemburu.

Lepas penat bekerja bersantai santailah kami Di pantai.. tiba tiba ada beachboy bali dok try bini aku..

Bali tak bali siIap orang blh kena baling masuk kedah hehehehe @omjanatop @eirasyaziraofficial

VIDEO:

Perkongsian yang dibuat membuatkan para pengikut di IG turut terhibur.

Dengaq tu hahahahahaha jeles wooo

Comelnya somi jeles..untung ada somi tau jeles…

Cute aje pak azad jealous

Bali x bali ..ayat tu winn

Jelingan mata main peranan

Puteri Tanah Jawa kelahiran Tanah Melayu menari bersama dayang2 Di Bali 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: newsinklink / @LepatPisangg

Be the first to comment on "“Mamat ni la tadi nak try bini aku, apa ni duk lebih-lebih sembang dengan dia.” Pak Azad jeles dah tu, mamat Bali nak ngorat bini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*