Unik dengan warna kelabu, mata anak pasangan ini jadi tumpuan ramai

Anak kepada pasangan Instafamous, Mikhail Isaaq dan Siti Hajar mengvndang perhatian warganet di laman Instagram sejak dilahirkan pada Oktober lalu.

Selain kecomelannya yang menjadi tumpuan, Mikhail Darwish turut mempunyai sepasang mata berwarna kelabu membuatkan ramai tidak jemu memandang bayi tersebut.

Menerusi laman Instagram, bapa berusia 25 tahun itu sering memuat naik posting berkongsi aktiviti penjagaan harian anaknya sehingga meraih ribuan tanda suka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nanti mikhail nak buat majlis MD utk semua org datang tau hehe agak agak ramai tak nk dtg 😘😍🤲🏻

A post shared by Mikhail isaaq (@mizisaaq) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya allah anakku, pagi pagi kau dah merajuk time daddy nak pergi kerja umur tak sampai 3 bulan lg syg oi 😂😭

A post shared by Mikhail isaaq (@mizisaaq) on

Dengan memiliki kacukan Melayu, Arab, Cina, Indo dan India, tidak hairan sekiranya bayi berusia tiga bulan itu mempunyai kecantikan pada matanya yang disifatkan luar biasa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tak apa, botak pun daddy tetap sayang 😂😘

A post shared by Mikhail isaaq (@mizisaaq) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

terjumpa anak beruang tadi, nak simpan and nak jaga dia sbb suka buat muka sgt 😂😍 @mikhaildarwishmd

A post shared by Mikhail isaaq (@mizisaaq) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

haih kenapa buat muka cmni dkt daddy ni. apa salah daddy 😅

A post shared by Mikhail isaaq (@mizisaaq) on

Netizen rata-rata tidak melepaskan peluang untuk memberikan komen pada setiap posting dimana kebanyakannya geram melihat kecomelan mata Darwish yang bulat dan unik.

Jarang nampak warna ni

Cantiknya mata Darwish!

Geram tengok mata dia

Indah ciptaan Allah

Terdahulu, pasangan ini menjadi popular di media sosial kerana sering melakukan kejutan antara satu sama lain seperti menghadiahkan kereta mewah, peralatan solek dan macam-macam lagi.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: AKU OKAY

Be the first to comment on "Unik dengan warna kelabu, mata anak pasangan ini jadi tumpuan ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*