Bakal Pengantin Mavt Kem@langan Dalam Perjalanan Pulang Selepas Ambil Pasport Untuk Bulan Madu

Di Singapura, seorang wanita men1nggal dunia selepas motosikal yang ditunggangnya terlibat kemalangan. m@ngsa, Fadhillah Muhammad Hussain ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri berdekatan jalan Yishun Avenue 8.

Tambah menyedihkan apabila bakal pengantin ini dalam perjalanan pulang selepas mengambil pasport barunya di Jabatan Imigresen dan Pusat Pemeriksaan. Dia dan bakal suami dijangka berkahwin bulan hadapan dan berbulan madu di Itali.

Bakal bernikah

Mendapat lebih 15k retweet di laman Twitter, luahan Dian Syuaa yang bersedih dengan pemergian bakal pengantin ini mengvndang perhatian ramai. Menurutnya, m@ngsa sepatutnya bernikah bulan hadapan.

Mohon s@ksi tampil

Menerusi laporan laman mothership.sg, m@ngsa dijumpai berhampiran motosikal jenis Honda CB150R miliknya yang berwarna hijau gelap. Walau bagaimanapun, menurut keluarga tiada sebarang petunjuk atau s@ksi yang tampil memberi keterangan berkenaan k3s kem@langan tersebut. Difahamkan kem@langan berlaku ketika waktu kemuncak sebelah petang pada hari Selasa, 14 Januari lalu.

Seorang yang berhemah

Keluarga yang terkejut dengan kejadian ini memohon s@ksi kejadian tampil membantu siasatan lanjut. Sementara itu, The New Paper melaporkan ahli keluarga tidak menolak kemungkinan Fadhillah menjadi m@ngsa l@nggar lari. Oleh itu, keterangan s@ksi adalah sangat diperlukan untuk mencari keadilan.

Sepupu, Jad Hamzah memberitahu Fadhillah membeli motosikal lebih kurang 3 tahun lalu dan dia adalah seorang penunggang yang baik sepanjang tempoh tersebut.

Kami sedih sangat. Persiapan semua dah siap. Majlis perkahwinan tidak lama lagi dan dia bakal berbulan madu ke Itali dan Europe dengan bakal suaminya.

Semua orang masih terkejut dan tunangnya sangat bersedih. Kami berharap agar punca sebenar kejadian dapat dikenalpasti supaya k3s dapat ditutup.

Menyifatkan sepupu seorang yang merendah diri dan pendiam, kehilangan m@ngsa amat dirasai seluruh ahli keluarga. m@ngsa yang merupakan seorang jururawat men1nggal dunia akibat kec3deraan ketika dalam perjalanan ke h0spital Khoo Teck Puat.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: OHBULAN

Be the first to comment on "Bakal Pengantin Mavt Kem@langan Dalam Perjalanan Pulang Selepas Ambil Pasport Untuk Bulan Madu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*