“Jangan Sebab Saya Kurus, Serabai Orang F1tnah Ambil D@dah”

Hangat diperkatakan mengenai pelakon cilik berbakat besar, Puteri Balqis yang berdepan kesempitan hidup dan terpaksa menjual buku puisinya untuk menyara kehidupan, timbul d@kwaan mengatakan ibunya dan bapanya pen@gih d@dah.

Ibunya, Norashikin Mohd Aziz menafikan d@kwaan dia dan bekas suaminya terbabit dalam penyalahgunaan d@dah. Katanya lagi, f1tnah tersebut sengaja dilemparkan oleh individu tidak bertanggungjawab untuk mengeruhkan lagi keadaan.

“Saya dan Aqish (Balqis) jadi penat dengan f1tnah ini. Berat sangat dugaan kami. Janganlah f1tnah saya begini.

“Saya tidak pernah ambil d@dah atau buat perkara itu di lokasi penggambaran. Jangan disebabkan penampilan saya yang kurus dan ‘serabai’ orang f1tnah saya sedemikian rupa. Saya tidak ada masa nak bersolek dalam keadaan anak saya sebegitu,” katanya kepada Harian Metro. 

Dalam pada itu, Norashikin turut menegaskan sepanjang dia dan bekas suaminya bersama mereka tidak pernah mengambil d@dah. Katanya lagi, Balqis sangat sedih dengan tvduhan tersebut dan jika tiada perkara yang baik untuk diperkatakan tidak perlu sampai menabur f1tnah.

“Saya juga nak pertahankan bekas suami yang ditvduh ambil d@dah. Walaupun kami bukan lagi suami isteri, fakta salah mengenainya saya kena betulkan. Sepanjang kami bersama, tidak pernah ambil d@dah.

“Kalau tidak ada apa yang baik untuk diperkatakan mengenai kami, janganlah sampai f1tnah. Selama 10 tahun saya dan bekas suami terbabit dalam bidang ini, tak pernah pun nak ambil d@dah. Aqish sangat sedih dengan perkara ini,” katanya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: ROTIKAYA

Be the first to comment on "“Jangan Sebab Saya Kurus, Serabai Orang F1tnah Ambil D@dah”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*