“Alhamdulillah.. banyak berubah…”- Peminat suka penampilan Elfira Loy lepas kahwin

Sudah menjadi kebiasaan, selebriti sentiasa diikuti peminatnya dan itu jugalah yang berlaku buat pelakon, Elfira Loy dimana dia juga telah memiliki ramai followers dilaman Instagram gara-gara ramai yang suka melihat perkembangannya.

Malahan, dia juga diantara selebriti wanita paling popular menerusi laman Instagram dengan memiliki followers yang sudah mencecah angka 4.7 juta.

Cukup dikenali sejak kecil wajahnya sudah mewarnai kaca televisyen dengan pelbagai drama. Biarpun begitu, dia juga semakin popular sejak berumah tangga dengan jejaka pilihannya, Faris Anuar.

Malah, selebriti ini dan pasangan juga semakin bahagia dengan kehadiran cahaya mata sulungnya, Muhammad Rayyan Khalaf.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cakap pasal aturcara majlis pulak. El memang tak familiar langsung dengan majlis sebigini sebab jarang pegi and el pulak anak pertama yang kahwin. so el banyak google & tengok video. susah betul nak faham sebab banyak cut cut. So el pun tanya ustaz apa yang boleh buat . Jadi on that day the flow , Ustaz Dato’ Shamsul memulakan dengan bacaan yassin , tahlil ringkas , doa , tahnik serta cukur jambul & alunan selawat & qasidah dari kumpulan Marhaban Alam Damai . Barang yang diperlukan untuk tahnik & cukur jambul adalah kurma , kismis , air zamzam & gunting . ( terima kasih mama decokan tempat bekas keperluan tu ) . Bahan bahan tadi di campurkan di dalam satu bekas dan ditahnikkan di atas lelangit baby. Air tahnik tu diminum oleh ibu & bapa . tapi lupa nak tanya tujuannya apa. Tapi Alhamdulillah, sepanjang majlis ini rayyan tenang je.

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Bukan itu saja yang menjadi perhatian peminatnya malah penampilan Elfira Loy sejak berkahwin juga mencvri tumpuan pengikut dan peminat.

Menerusi posting terbarunya yang mengenakan penampilan tudung kelihatan sopan dan cantik digayakan oleh selebriti ini membuatkan peminat suka.

Penampilan Elfira Loy, peminat suka

Malahan, peminat turut bersyukur dan tumpang gembira melihat selebriti ini yang mana bagi peminat, Elfira Loy dilihat semakin berubah selepas berkahwin.

Ternyata, posting Elfira mengenakan tudung bercorak itu juga mendapat pelbagai pujian dan rata-rata akui dia kelihatan cantik sekaligus membuatkan mereka juga suka dengan gaya sopannya kini.

“Sukanya tengok El macam ni”

 

“Alhamdulillah suka tengok El lepas kawen…”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: HCL

Be the first to comment on "“Alhamdulillah.. banyak berubah…”- Peminat suka penampilan Elfira Loy lepas kahwin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*