Cvba Buat Kejvtan Hari Lahir Kekasih, Tetapi Lain Pula Yang Berlakv Apabila Si Kek4sih Lupa Mengambilnya Di Rumah

Membuat kejvtan buat tersayang adalah antara perkara yang sering dilakukan. Buat yang membuat kejutan pastinya tidak sabar melihat reaksi pasangan apabila mereka melihat apa yang dilakukan.

Melihat kegembiraan mereka menerima kejvtan pastinya sesuatu yang menyeronokkan. Namun, tidak semua kejvtan berlaku mengikut apa yang dirancang kerana adakalanya rancangan yang diatur bertukar menjadi sesuatu yang di luar jangkaan.

Itulah yang berlaku kepada pasangan kekasih ini apabila rancangan untuk membuat kejvtan sempena hari lahir si buah hati tidak seperti yang dirancang. Apa yang berlaku ialah gadis bernama Ain ini sudah menyiapkan semua kejvtan buat kekasihnya.

we all tlong our friend, ain buat birthday surprise utk bf dia, last last bf dia lupa nk ambk dia dkt rmh HAHAHAH kitaorang mcm syok sendiri plk tlong celebrate birthday bf member tapi member takde 😂

Dia juga telah menjemput kawan-kawannya untuk turut sama dalam kejutan tersebut. Namun, semua itu tidak menjadi apabila dia sendiri tidak ada dalam majlis tersebut. Apa yang berlaku ialah kekasihnya lupa untuk menjemputnya di rumah!

Bayangkan, anda yang membuat kejvtan tetapi anda yang pula yang menerima kejvtan seperti itu. Memang agak lucu tetapi dalam masa yang sama agak kasihan juga.

Walau bagaimanapun semuanya bertukar menjadi baik-baik sahaja. Pada awalnya Ain memang merajuk kerana dia seperti ‘dilupakan’ namun rajuknya tidak lama dan mereka berbaik-baik semula. Kejvtan yang dilakukan Ain pastinya sangat dihargai oleh teman lelakinya!

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: mStar

Be the first to comment on "Cvba Buat Kejvtan Hari Lahir Kekasih, Tetapi Lain Pula Yang Berlakv Apabila Si Kek4sih Lupa Mengambilnya Di Rumah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*