“Tak Ambil Hati, Lagipun Dia Sudah Memohon Maaf,” – Elly Mazlein Ulas Sebutan ‘Janda’ Oleh Janna Nick

Susulan ada yang memberi reaksi terhadap penggunaan bahasa ‘janda’ yang berikan Janna Nick buat Elly Mazlein di dalam sebuah program hiburan yang bersiaran secara langsung, bintang itu memaklumkan dia tidak mar@h atau pun mempunyai perasaan d3ndam atau terbit perasaan mar@h terhadap Janna.

Sebaliknnya, Elly atau lebih mesra disapa Kak Lina menyifatkan ia adalah gurauan dari dua rakan selebriti yang sudah lama saling mengenali.

“Janna sudah saya anggap seperti adik sendiri. Saya tahu apa yang dikatakan itu hanyalah sekadar gurauan semata-mata.

”Saya tak ambil hati pun. Lagipun dia sudah memohon maaf kepada saya sebaik program itu selesai,” katanya.

Elly yang kini sinonim menerusi drama Kampung People turut berharap agar peminat tidak mengh3ntam Janna atas keterlanjuran katanya itu.

“Rasa sed1h pula nak tinggalkan kehidupan sebagai ibu tunggal ini. Apabila sudah lama solo saya rasa seronok tapi urusan jod0h ini semua adalah kerja Tuhan.

“Walaupun sedih, hakikatnya saya juga teruja nak kembali menuju ke alam perkahwinan yang berbaki kurang 10 hari lagi. Doakan semoga urusan pernikahan dipermudahkan,” pinta Elly.

Terdahulu, Janna, ketika mengacarakan program Melodi menimbulkan rasa kurang senang sesetengah pihak apabila menggunakan perkataan tersebut terhadap Elly.

Elly pada masa sama bakal melangsungkan perlahwinannya, pertengahan Januari ini.

Lalu, ada yang menyifatkan Janna sebagai tidak sensit1f selain tidak menghormati status Elly yang hadir sebagai tetamu undangan di samping Rashidi Ishak, Riena Diana dan Kamarul Eqifshah bagi mempromosikan drama bersiri, Kampung People.

Malah, t1ndakan Elly yang membantu Janna yang terjatuh ketika mengendalikan program terbabit turut disifatkan sebagai ‘balasan’ di atas ketelanjuran mulutnya itu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH

Be the first to comment on "“Tak Ambil Hati, Lagipun Dia Sudah Memohon Maaf,” – Elly Mazlein Ulas Sebutan ‘Janda’ Oleh Janna Nick"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*