penat mengandung 9 bulan-Elfira.ok apa ikut muka suami ensem,klu ikut muka pian kang awak juga pitam- Netizen

Sudah menjadi kebiasaan pada ibu setelah mengandungkan anak selama sembilan bulan, mempertaruhkan nyawa melahirkan zuriat tapi bila anak keluar wajah mirip si suami. Ramai yang mengadu perkara yang serupa. Memang la ikut muka suami dah memang ayahnya kan.

Perkara yang sama terjadi kepada selebriti Elfira Loy. Dia melahirkan anak lelaki pada Oktober yang lalu dan diberi nama Muhammad Rayyan Khalaf. El memuat naik foto anaknya dengan caption seperti cemburu melihat wajah si comel seiras suaminya.

Rayyan boy.

 

#tolonglahcakapmukamacamel

#penatmengandung9bulan

El meminta pendapat para pengikutnya adakah wajahnya anaknya Rayyan seirasnya. Tetapi rata-rata pengikut memberikan wajah Rayyan seperti suaminya Faris.

Merahnya pipi Rayyan. daddy’s face

Mata dye mata mommy

Janji ank sihat el… Alhamdulillah.. Dh cukup comel dh tu

Ayahs look but its ok, syuga tetap kaki el

Actually kan, muka Rayyan ada iras muka adik El yang paling bongsu.

Its ok muka mcm daddy pun. Nanti dpt gegirl mesti muka mcm mommy pula

I can see his daddy’s face

muka mcm daddy dia lah..sama..

Takpe lah El, kalau ikut muka El pun cantik, ikut muka daddy plak handsome. Yang penting Rayyan membesar dengan sihat. Lagipun muka bayi ni makin meningkat usia makin berubah.

Kalau nak tahu ada satu kajian yang telah dibuat oleh salah sebuah universiti diluar negara, Binghamton University dan Southern Illinois University, dimana bayi yang mempunyai wajah seiras bapa adalah lebih sihat apabila mereka mencapai umur satu tahun. Jadi jangan mengeluh ye para ibu diluar sana.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: DIARI MAKLUMAT

Be the first to comment on "penat mengandung 9 bulan-Elfira.ok apa ikut muka suami ensem,klu ikut muka pian kang awak juga pitam- Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*