Isteri takvt, usahawan popular d3dah ada komen ‘mantera’ di Instagram

Siapa yang tidak kenal dengan pasangan usahawan popular ini, Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina. Mereka merupakan pasangan yang pernah v1ral disosial media kerana tindakan ‘sweet’ apatah lagi setelah berumah tangga.

Semakin bahagia apabila Instafamous dan usahawan ini dikurniakan cahaya mata pertama selepas isterinya selamat bersalin pada Jun tahun lalu dan menamakan anak perempuan mereka, Raisya Arisa.

Bagaimanapun, tidak disangkakan satu pendedahan daripada Hafiz Mahamad tentang perkara yang menakutkan buat isterinya.

Baru-baru ini, kongsi usahawan ini menerusi Instagram isterinya Syafiqah Aina ada menerima 1 komen ‘mantera’. Bernasib baik, oleh kerana isterinya itu dapat meng3san awal-awal dan tidak membaca sampai habis.

Meskipun dia sempat berkongsi komen itu dekat orang namun dia memadam semula kerana bimbang akan memberikan k3san tidak baik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semalam wife jadi takut disebabkan ada 1 comment Mantera dekat ig dia. Comment tu pulak dekat gambar wife & anak Nasib baik wife dapat detect awal awal & tak baca sampai habis. Semalam saya sempat share comment tu dekat orang, tp saya delete takut bagi impact tak baik Maju betul 2020 ni, sihir sihir pun dah pandai main dekat comment. Saya pelik, apa yg manusia ni dengki sangat sampai nak buat benda yg bukan bukan macamtu? Apa saya share semua real kehidupan saya & wife. Takde nak bash or kacau orang sana sini Dulu masa baru bina business, orang kecam. Sekarang dengan business @ainaabeautyofficial ni lah kami dapat bawa ramai hamba Allah ke Tanah Suci & bantu orang Lepastu pasal takde anak, cakap kami laki bini tak sihat tak boleh ada anak. Ni dah ada anak Alhamdulilah semua dah okay, benda setan setan pula kami dapat Cuba korang try imagine duduk dekat tempat kami. Aiyooo, tak tau nak cakap. Tapi Alhamdulilah ni semua cabaran, syukur je Kalau lah orang orang mcmtu aku boleh tukar jadi cili. Dh lama aku tumbuk dalam batu lesung tu buat sambal sebaiknya kita sama sama focus kejayaan Allah dari buat benda benda tak elok dekat orang. Dunia ni kecik je, nak membawang kejap je orang tahu. Nak buat benda jahat, sekejap je Allah balas, lebih baik jaga solat & kerja untuk Allah

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad) on

Kejadian itu membuatkan dia berkata bertapa majunya 2020 ini sehinggakan sih1r-sih1r juga sudah pandai main di ruangan komen selain akui pelik dengan manusia d3ngki.

“Maju betul 2020 ni, sih1r-sih1r pun dah pandai main dekat commet. Saya pelik, apa yg manusia ni d3ngki sangat sampai nak buat benda yang bukan bukan macam tu?”

“Apa saya share semua real kehidupan saya & wife. Takde nak bash or kac@u orang sana sini.”

Apatah lagi, dia hanya berkongsikan perkara baik saja dan tidak meng@cau sesiapa namun menerima pula perkara berkenaan yang sepatutnya tidak berlaku.

“Dulu masa baru bina business, orang kecam. Sekarang dengan business @ainaabeautyofficial ni lah kami dapat bawa ramai hamba Allah ke Tanah Suci & bantu orang.”

“Lepastu pasal takde anak, cakap kami laki bini tak sihat tak boleh ada anak. Ni dah ada anak Alhamdulillah semua dah okay, benda s3tan-s3tan pula kami dapat.”

Biarpun begitu, dia menasihati agar sama-sama fokus tentang kejayaan daripada melakukan perkara tidak elok dekat orang lain.

Perkara itu bagaimanapun membimbangkan pengikut Hafiz Mahamad dan berharap agar pasangan ini baik-baik saja.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Hafiz Mahamad via HCL

Be the first to comment on "Isteri takvt, usahawan popular d3dah ada komen ‘mantera’ di Instagram"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*