Siti Sarah Kec3wa Dengan Komen Netizen Di Instagram Beliau. Ini Puncanya Yang Tak Disangka

PENYANYI Siti Sarah Raisuddin meluahkan rasa kec3wa apabila bentuk fizikal hidungnya terus menjadi bahan kutvkan netizen.

Menurut Siti Sarah, sejak kecil lagi dia menjadi mangsa body shaming dan buntu memikirkan jalan menghentikan h1naan tersebut.

“Daripada kecil sampai sekarang Sarah masih menghadapi masalah yang sama iaitu orang pandang j1jik mengenai bentuk hidung saya.

“Saya tak tahu macam mana nak cakap kat mereka untuk berhenti! Jauh di sudut hati saya dah tak boleh hadam benda ni sebab saya pun dah hadap selama lebih 30 tahun.

“Lagi dan lagi saya dengar benda yang sama fasal hidung, hidung dan hidung… nak saya tukar hidung ke baru tak h1na saya?” katanya.

Luahan Siti Sarah di Instagram.

Tadi tengah scroll ig, ternampak @sitinordiana bercakap pasal body shaming, di ig @mediahiburan ..n ada yg bercakp pasal berat badan dan gigi die.. sarah sebenarnya dari kecil sampai hari ni masih menghadapi masaalah yg sama😭😭😭 yatitu org pandang jljik mengenai bentuk hidung saya.. i dont know how to tell thm off!! jauh di sudut hati SAYA DAH TAK BOLEH HADAM bende ni sebab saya pun HADAP bende ni selama lebih dari 30 tahun . over and over again saya dok denga bende yg sama pasal HIDUNG HIDUNG DAN HIDUNG… nak say tuka hidung ke baru tak hina saya?? bagi tau dengan saya macam mana nak buat sebab … Allah bagi bagi saya hidung ni .. what should i do? Cry? Awak puas hati ke bila awak kutuk org? Kalau awak berada ditempat saya , mungkin sekarang awak dah ada dalm wad gila!! FYI segala kuvtukkan awak pasal HIDUNG saya, satu keluarga saya baca suami dan anak2! Do u KNOW THAT ??? Org sekarang ni dah terlalu teruk bab2 mengutuk fizikal org .. Terlalu ramai org yg macam saya diluar sana menderita sebab kene kutuk dengan org yg macam ni… korang je yg tak tau. Ada manusia sekrg yang hitam hati dia, kvtuk yang bukan-bukan pasal orgg.

Penyanyi lagu Semakin ini menulis luahan kecewa itu menerusi Instagram.

Bersama kapsyen tersebut turut disertakan paparan skrin komen seorang netizen yang mempers3ndakan mengenai hidungnya.

Sementara itu, Sarah berkata hin4an tersebut turut memberi kesan kepada keluarganya.

Sarah dan suami tersayang, Shuib.

“Untuk makluman awak, segala kutukan awak fasal hidung saya satu keluarga baca suami dan anak-anak! Awak tahu tak? Orang sekarang ni terlalu teruk bab mengvtuk fizikal orang.

“Bagi tahu dengan saya macam mana nak buat sebab Allah bagi saya hidung ni. Apa saya perlu buat? Menangis? Awak puas hati ke bila awak kvtuk orang? 

“Kalau awak berada di tempat saya, mungkin sekarang awak di wad g1la! Ada manusia sekarang yang hitam hati dia, kutuk bukan-bukan fasal orang,” ujarnya.

Baru-baru ini, penyanyi Siti Nordiana turut meluahkan rasa kec3wa dan sed1h apabila menjadi mangsa body shaming netizen yang memintanya memperbaiki gigi.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: APPLE HIJAU

Be the first to comment on "Siti Sarah Kec3wa Dengan Komen Netizen Di Instagram Beliau. Ini Puncanya Yang Tak Disangka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*