Neelofa Sebak Tinggalkan Meletop, Hans Isaac Tampil Beri Kejvtan

Hari ini merupakan terakhir selebriti terkenal Neelofa mengacarakan rancangan hiburan Meletop bersama gandingannya, Nabil Ahmad.

Sememangnya banyak kejutan yang diperoleh sepanjang satu jam siaran langsung rancangan tersebut bagi memberi momen yang diingati buat Neelofa.

Hari terakhir Neelofa di Meletop

Kehadiran orang tersayang Neelofa di segmen khas Meletop malam ini sememangnya memberikan sesuatu yang menarik kerana banyak cerita berkaitan peribadi Neelofa ini terungkai.

Ex-boyfriend datang ke tuuu

Paling mencvri tumpuan adalah kehadiran selebriti terkenal Datuk Hans Isaac yang juga ‘teman tapi mesra’ Neelofa pada suatu masa dahulu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surprise!! Ini baru betul betul surprise yang ditunggu-tunggu oleh semua orang dari minggu lepas. Betul tak? ☺️ #MeleTOP #ThankYouLofa #TanyaLofa

A post shared by MeleTOP (@meletop) on

Hans titip kata semangat

Pelbagai perkara disembangkan di Meletop oleh Hans berkenaan perjalanan seni Neelofa yang sememangnya penuh warna sejak dia bergelar Juara Dewi Remaja lagi.

Hans juga sempat menitipkan pesanan buat Neelofa agar terus maju dimasa akan datang. Kata-kata yang positif daripada Hans itu membuatkan pesonaliti itu sedikit seb@k.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ucapan Hans Isaac untuk Neelofa 🥰 Awwww. #MeleTOP #ThankYouLofa #TanyaLofa

A post shared by MeleTOP (@meletop) on

Neelofa kelihatan sebak

Diakhir rancangan, Neelofa telah mengucapkan selamat tinggal kepada para peminatnya yang berada di studio. Kelihatan pengacara tersebut menitiskan air mata kerana sedih meninggalkan rancangan yang sudah 8 tahun dikelola olehnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Final goodbye by Neelofa 😢#MeleTOP #ThankYouLofa #TanyaLofa

A post shared by MeleTOP (@meletop) on

Terdahulu, Neelofa telah membuat kejutan apabila mengumumkan pengundurannya daripada rancangan Meletop. Perkara itu bukan sahaja mengejutkan ramai pihak malahan rakan gandingannya juga, Nabil Ahmad.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Meletop via NOTE UNTUK AWAK

Be the first to comment on "Neelofa Sebak Tinggalkan Meletop, Hans Isaac Tampil Beri Kejvtan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*