“Gilarahhhh”- Tudung Hanis Zalikha, ‘warehouse sale’ cakenis laris sampai berbaris panjang!

Tidak hanya bergelar pelakon namun selebriti cantik, Hanis Zalikha juga merupakan seorang usahawan yang cukup dikenali ramai khususnya netizen wanita.

Terutama jenama tudungnya ‘cakenis’ dan terbaru isteri kepada pelakon Hairul Azreen ada berkongsikan satu rakaman video menerusi laman sosial Instagram miliknya.

Sekali lagi, membuatkan peminat dan pengikut terkejut apabila Hanis Zalikha melakukan ‘warehouse sale’ dan ternyata sambutannya sangat hebat.

Manakan tak, jika dilihat menerusi rakaman video yang telah dimuat naik Hanis Zalikha baru-baru ini, kelihatan netizen beratur panjang menantikan giliran masing-masing.

Tudung Hanis Zalikha ‘laris’

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video ini yang buat nangis pagi-pagi tu. Terima kasih kepada semua yang sudi. Dan lagu ini ditujukan buat suami & team saya. Sambil nangis lagi.

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Difahamkan, jenama tudung Hanis Zalikha ini bermula sebagai projek kecil namun siapa menyangka ia berkembang menjadi jenama tudung terlaris.

Bagaimanapun, menerusi perkongsian itu Hanis mengatakan video itu membuatkan dia menangis pagi-pagi selain berterima kasih kepada semua.

“Video ini yang buat nangis pagi-pagi tu. Terima kasih kepada semua yang sudi. Dan lagu ini ditujukan buat suami & team saya. Sambil nangis lagi,” ujar Hanis Zalikha menerusi perkongsian baru-baru ini.


Menjenguk keruangan komen, rakan selebriti terkenal seperti Mira Filzah dan Fazura dilihat mengucapkan tahniah atas kejayaannya itu.

Dalam pada itu, ramai terkejut dengan barisan panjang peminat tudung selebriti ini yang boleh tahan dahsyat.

Congratulations…

Dasyat panjang

Wowww

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Hanis Zalikha via HCL

Be the first to comment on "“Gilarahhhh”- Tudung Hanis Zalikha, ‘warehouse sale’ cakenis laris sampai berbaris panjang!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*