Ber4ng sikap netizen, Akhirnya Fiza Halim muat naik foto tidak berhijab “Aku bukan orang baik, aku tak suka hip0kr1t!”

PELAKON Fiza Abdul Halim ber4ng dengan sikap segelintir netizen yang sering mencari kes@lahan terhadap penampilan seseorang artis.

Fiza berkata, komen dan nasihat yang diberikan seharusnya mempunyai batasan dan tidak keterlaluan.

“Pakai jubah pun kena kec4m, nampak bayang kat tudung botol pun kena kec4m, rambut sehelai terkeluar pun hampa boleh zoom. Hebat, hebat.

“Nasihat boleh nasihat tapi biar berpada-pada dan paling best yang komen semua private account. Sebelum bercakap fasal aurat, mulut dan lidah kena jaga juga,” ujarnya.

Fiza memuat naik foto tidak bertudung dipercayai gambar lama miliknya.

Bekas anggota kumpulan Elite itu turut memuat naik foto tidak bertudung dipercayai gambar lama sebelum berpenampilan menutup aurat.

Dalam pada itu, Fiza berkata, dia bukan seorang yang baik namun sedang belajar ke arah itu.

“Aku mengaku aku bukan org baik, tapi aku perlahan-lahan nak belajar jadi baik. Aku tak suka hip0kr1t!” ujarnya.

Dalam pada itu, Fiza berkata dia juga tidak kisah jika kenyataannya ini membuatkan dia kehilangan peminat. 

Malah baginya, rezeki yang diperolehi hari ini bukan bergantung kepada netizen.

Sementara itu, posting foto tidak bertudung itu mendapat perhatian pengikutnya yang meminta aktres itu memadam gambar tersebut.

Mereka juga berharap Fiza tidak terlalu membaca komen negat1f sehingga menjejaskan em0sinya.

meningg4lkan maklum balas terhadap tindakan pelakon ini, rakan artis turut beri reaksi.

Pun demikian, segelintir netizen kec3wa dengan t1ndakan wanita ini dan mempersoal apa sebenarnya yang ingin dibukt1kan.

Malah mereka mendoakan agar dia terus istiqamah.

Foto : Instagram Fiza Halim

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: KHALIFAH MEDIA

Be the first to comment on "Ber4ng sikap netizen, Akhirnya Fiza Halim muat naik foto tidak berhijab “Aku bukan orang baik, aku tak suka hip0kr1t!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*