Lepas pulang dari tanah suci, Eina Azman pergi bercuti bersama keluarga, tak sangka ini pula yang jadi perhatian n3tizen

Bagi yang mengikut perkembangan pelakon tinggi lampai, Eina Azman atau nama sebenarnya Datin Paduka Ainur Syakina, pasti tahu yang dia dan keluarganya baru sahaja kembali dari menunaikan ibadah umrah di Mekah beberapa minggu yang lepas.

Ramai yang menyangka yang Eina bakal berpakaian sopan dan menutup aurat sekembalinya dia daripada tanah suci itu. Bagaimanapun sangkaan itu meleset apabila baru-baru ini pelakon Rahsia Hati Perempuan itu telah memuat naik beberapa foto percutian keluarga ke pusat peranginan yang tidak dapat dipastikan lokasinya.

“Bukan ke baru balik daripada umrah?,” merupakan antara soalan yang diajukan kepada pelakon putih melepak ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💙💙 @datopadukakaiser @aubreykarl

A post shared by 𝑬𝒊𝒏𝒂 𝑨𝒛𝒎𝒂𝒏 (@eina_azman) on

Walaupun pakaian Eina tidaklah terlalu mencolok mata, namun mungkin kerana dia baru sahaja kembali ke tanah air, ramai yang men3gur Eina untuk sekurang-kurangnya mengenakan pakaian yang labuh dan tidak menampakkan sebahagian badannya.

Tidak kurang juga yang memuji Eina kerana pakaiannya boleh dianggap sopan jika dibandingkan dengan artis-artis lain ketika bercuti terutama sekali ketika bersantai di tepi pantai.

Apa pun, yang menegur tu bukanlah mahu meng3cam tetapi sebaliknya mahu menegur Eina kerana sayang.  Eina kan lemah lembut dan cantik budi bahasa orangnya. Pastinya para peminat sayang lebih. Diharap Eina mengambil teguran tersebut secara positif.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: VANILLA DAILY

Be the first to comment on "Lepas pulang dari tanah suci, Eina Azman pergi bercuti bersama keluarga, tak sangka ini pula yang jadi perhatian n3tizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*