“Ir1 Hat1 Dengan Kebahagiaan Orang Tak Tentu Pasal,” – Target Serap Aura Positif 2020, Nadya Syahera Mahu Fokus Famili

Pelakon, Nadya Syahera menerusi Instagram miliknya menitipkan kata-kata sempena kedatangan tahun 2020 yang berbaki beberapa hari lagi.

Jelasnya, ada segelintir manusia yang gemar menguji tahap kesabaran dan mencari persengketaan tanpa sebab.

“Kadang2 ada je manusia yang cuba uji kesabaran seseorang manusia. Ada juga yang nak cari pasal tanpa sebab yg sahih.

“Iri hati dengan kebahagiaan orang tak tentu pasal. Create perg@duhan. Apooo?

“Why perlu perangai macam2 eh? Jalani hidup macam manusia normal boleh tak? Cakap baik2, sebut baik2, fikir baik2 boleh kan?

“Baru hati tu pun bersih, tak hitam. Ni dah nak masuk tahun baru, boleh lah campak perangai k0tor, perangai yg tak indah tu. InsyaAllah hidup lebih ceria gitu,” maklumnya.

Malah, ibu kepada dua orang anak ini turut berharap agar dapat menjalani kehidupan secara normal dan mahu lupakan perkara yang tidak sepatutnya daripada memori dan hati.

And for me, i harap tahun 2020 ni, takde lagi adegan drama2 yg tak indah dalam hidup i. I sendiri akan cuba clearkan apa yg patut i clearkan dari memory n hati i.

“Target nak serap #positivevibes je. Yang cuba nak bawa negat1ve vibes, lantokkk mu lah. and last skali, Keluarga akan tetap jadi keutamaan i.

“Korang apa target utk Tahun 2020 nanti?,” tanyanya lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kadang2 ada je manusia yang cuba uji kesabaran seseorang manusia. Ada juga yang nak cari pasal tanpa sebab yg sahih. Iri hati dengan kebahagiaan orang tak tentu pasal. Create pergaduhan. Apooo? Why perlu perangai macam2 eh? Jalani hidup macam manusia normal boleh tak? Cakap baik2, sebut baik2, fikir baik2 boleh kan? Baru hati tu pun bersih , tak hitam. Ni dah nak masuk tahun baru, boleh lah campak perangai kotor, perangai yg tak indah tu. InsyaAllah hidup lebih ceria gitu. And for me, i harap tahun 2020 ni, takde lagi adegan drama2 yg tak indah dalam hidup i, i sendiri akan cuba clearkan apa yg patut i clearkan dari memory n hati i. Target nak serap #positivevibes je. Yang cuba nak bawa negative vibes, lantokkk mu lah. and last skali, Keluarga akan tetap jadi keutamaan i. Korang apa target utk Tahun 2020 nanti?

A post shared by NS (@nadyasyahera) on

Sekadar imbasan, Nadya dan suami berkahwin pada 25 September 2015.

Hasil perkongsian hidup selama empat tahun, mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Aleena Rose, 2, dan Mohamad Dayyan, 1.

Foto : Instagram Nadya Syahera

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH

Be the first to comment on "“Ir1 Hat1 Dengan Kebahagiaan Orang Tak Tentu Pasal,” – Target Serap Aura Positif 2020, Nadya Syahera Mahu Fokus Famili"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*