“Doakan Saya Tiada Lagi Video B4dut, K0ntr0versi,”- Safiey Illias Mahu Tahun 2020 Lebih Positif

Usahawan dan penyanyi Safiey Illias berazam agar tahun 2020 merupakan tahun yang sukses buat dirinya; baik dari segi perniagaan, keluarga dan diri sendiri.

Tidak mahu berasa rendah diri dengan kec4m4n dan tom4h4n netizen, usahawan itu mahu menanam satu prinsip dalam hidupnya agar lebih maju ke hadapan.

“Ramai yg inginkan diri ini jatuh , down dan tervk . Hiraukan segala kata manusia dan bangkit dengan 1001 semangat luar biasa . 2020 adalah tahun untuk terus maju dan bangkit dan hiraukan segala kata2 manusia . Hanya diri ini yg kenal diri sendiri . Saat kita sed1h , tak semua orang faham . Bismillah .

“Buka lembaran baru ! Kurangkan rakan x berfaedah . Sedikit selfish namun terus berbisnes untuk membantu org yang memerlukan . Hargailah diri sendiri . Pokok pangkal diri sendiri yang harus kuat semangat dan sayang pada diri sendiri . Walau ramai membeenci , letakkan diri sendiri dengan prinsip yg utuh .

“Empayar yang hampir jatuh , namun bangkit membina empayar baru yg lebih padu !

“HIDUP INI BUKAN TENTANG DIRI SENDIRI TETAPI TENTANG ORANG ORG LAIN,” tulisnya.

Dalam pada itu, Safiey turut terbuka menerima tergvran orang ramai sekiranya sikapnya keterlaluan dalam mempromosikan produk.

Malah, memohon doa agar tiada lagi k0ntr0versi yang melanda dirinya.

“Doakan saya ! Tiada lagi video2 b4dut , tiada lagi video2 k0ntr0versi . Cuma menonjolkan nilai2 baik kepada masyarakat . Tegur saya jika saya keterlaluan,” akhirinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ramai yg inginkan diri ini jatuh , down dan teruk . Hiraukan segala kata manusia dan bangkit dengan 1001 semangat luar biasa . 2020 . Adalah tahun untuk terus maju dan bangkit dan hiraukan segala kata2 manusia . Hanya diri ini yg kenal diri sendiri . Saat kita sedih , tak semua orang faham . Bismillah . . . Buka lembaran baru ! Kurangkan rakan x berfaedah . Sedikit selfish namun terus berbisnes untuk membantu org yang memerlukan . Hargailah diri sendiri . Pokok pangkal diri sendiri yang harus kuat semangat dan sayang pada diri sendiri . Walau ramai membenci , letakkan diri sendiri dengan prinsip yg utuh . . . Empayar yang hampir jatuh , namun bangkit membina empayar baru yg lebih padu ! . . HIDUP INI BUKAN TENTANG DIRI SENDIRI TETAPI TENTANG ORANG ORG LAIN . . . Doakan saya ! Tiada lagi video2 badut , tiada lagi video2 kontroversi . Cuma menonjolkan nilai2 baik kepada masyarakat . Tegur saya jika saya keterlaluan . . . #dsiempire #safieycosmetics #auroraTAB #syintagila

A post shared by SYINTA GILA®️ (@safieyillias94) on

Menerusi ruangan komen, rata-rata memberi sokongan kepada usahawan muda itu.

Semoga tahun baru ini menjadikan kita lebih berjaya dan positif.

Foto : Instagram Safiey Illias

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : MH via TUBE VIRAL:

Be the first to comment on "“Doakan Saya Tiada Lagi Video B4dut, K0ntr0versi,”- Safiey Illias Mahu Tahun 2020 Lebih Positif"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*