“Sepatutnya Bulan 6…,”- Hasrat Terb@ntut Tunai Umrah, Bekas Isteri PU Abu Doa Agar Tahun 2020 Tercapai

Mengabadikan momen sepanjang tahun 2019, bekas isteri Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan iaitu Ain Afini berkongsi hasratnya yang tergendala tahun ini.

Katanya, impian untuk menunaikan umrah di Tanah Suci terbantut kerana ketika itu sedang sarat hamil anak sulung pada bulan Jun lalu.

“Semalam ain baca balik ‘ achievement goals ‘ yang dah tercapai dengan belum tahun 2019.

“Salah satu nya nak pi umrah sepatutnya bulan 6 haritu tapi takpi sebab dah sarat.

“Korang tolong doakan semoga tahun 2020 ni ada rezeki ain dengan anak dapat jejakkan kaki ke rumahNya insyaAllah . Dan semoga korang pun dapat jejakkan kaki ke sana,”tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semalam ain baca balik ‘ achievement goals ‘ yang dah tercapai dengan belum tahun 2019. Salah satu nya nak pi umrah sepatutnya bulan 6 haritu tapi takpi sebab dah sarat. Korang tolong doakan semoga tahun 2020 ni ada rezeki ain dengan anak dapat jejakkan kaki ke rumahNya insyaAllah . Dan semoga korang pun dapat jejakkan kaki ke sana ♥️ _ Ain nak recommend kan salah satu butik yang best nak shopping untuk baju atau barangan umrah kat @alkautharseksyen23 macam jubah putih ain ni. Material dia serius best selesa dan harga pun affordable sangat. Ada macam macam kat situ. Ain suka berurusan dengan omma ( owner butik ) sebab lembut je, kita jadi selesa tau nak minta pendapat apa semua. Yang first time nak pi, pegilaaa kat butik dia! ♥️ _ Khimar dan purdah dari @butikniqabklang 💖

A post shared by عين عفيني (@ainafini_) on

Menerusi ruangan komen,rata-rata mendoakan agar ibu kepada seorang anak itu dapat menjejakkan kaki ke Tanah Suci seperti yang diimpikan.

Foto: Instagram Ain Afini

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH

Be the first to comment on "“Sepatutnya Bulan 6…,”- Hasrat Terb@ntut Tunai Umrah, Bekas Isteri PU Abu Doa Agar Tahun 2020 Tercapai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*