“Dia Sanggup Hidup Bujang Selepas Berp1sah Semata-Mata…”- Fizo Omar Buka Mulut Pasal Issey

Pelakon Fizo Omar mendedahkan bahawa rakannya, penyampai radio dan pelawak, Issey pernah meluahkan kepadanya mengenai kesanggupan untuk terus hidup membujang selepas perkahwinan pertamanya gagal.

Fizo atau nama sebenarnya, Wan Hafizol Wan Omar, 34, berkata rakannya itu terdetik rela menduda demi melaksanakan tanggungjawab menjaga ibunya.

“Issey pernah kongsi dengan saya, dia sanggup hidup bujang selepas berpisah dan tak fikirkan pasal berkahwin semata-mata nak menjaga ibunya.

“Ya Allah besarnya pengorb4nan seorang anak. Tahniah

@isseyfazlisham dan pasangan. Ambo banggo dengan demo Issey, pengorbanan demo menjaga ibu sampai hujung nyawa ibu,” tulisnya

Fizo berkongsi hal tersebut menerusi satu entri yang dimuat naik di Instagram sebagai ucapan dedikasi buat rakannya itu yang menamatkan zaman dudanya semalam.

Pelakon drama Adellea Sofea itu turut mendoakan agar hubungan Issey menerusi perkahwinan kedua ini kekal sehingga ke akhir hayat.

“Tahniah Issey kawe doakan demo sentiasa bahagia dan murah rezeki. Biarlah apa orang nak kata apa-apa pun. Paling penting kita tahu yang mana baik buruk asalkan kita bahagia.

“Kau tinggal aku sek keto ‘recond’…doa-doakan kat aku, biar sampai giliran aku pulak,” tulisnya.

Issey atau nama sebenarnya Fazlisham Mat Hussin, 32, selamat bergelar suami kepada Noor Aimi Mohamed Jamel, 32 dalam satu majlis pernikahan yang diadakan di Kota Bharu, Kelantan semalam.

Aimi merupakan janda anak tiga.

Terdahulu, Issey pernah berkahwin dengan Syuhadaa Syafiqqa Abdul Rashid pada 19 Mac 2015 sebelum bercer4i pada 21 Ogos 2016.

Menerusi perkahwinan pertama, mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Putera raja n Siti @jannanick on rehearsal for theatre @sitidialamfantasi . Istana budaya 21st Nov to 26th Nov 2019. . @sitidialamfantasi

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: KHALIFAH MEDIA

Be the first to comment on "“Dia Sanggup Hidup Bujang Selepas Berp1sah Semata-Mata…”- Fizo Omar Buka Mulut Pasal Issey"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*