‘Jika Saya Berdvsta, Maka L@knat Allah Atas Diri Saya’ – Lagi Isteri Dai’ Buka Cerita Kecur@ngan Suami

Tak cukup dengan kemelut rumah tangga Da’i Farhan, kali ini seorang lagi Da’i dari program tersebut cetus kontroversi selepas isterinya sendiri tampil membuat pendedahan eksklusif kepada media mengenai perangai burvk suaminya yang did@kwa ‘kasanova’.

Terbaru, di Facebook, isteri kepada Dai’ tersebut membuat pengakuan svmpah bahawa segala pendedahan mengenai suaminya adalah benar.

Tiada niat menga1bkan suami

Melalui perkongsian tersebut, Aida atau nama sebenarnya Zaidah Ismail memberitahu bahawa tindakannya adalah kerana begitu penat dengan keadaan yang mana dia terpaksa turun naik mahk@mah bagi menyelesaikan urusan rumah tangga mereka.

Dia terpaksa membuat kenyataan ini kerana ada pihak menuding jari mend@kwa dirinya mengaibkan suami sendiri.

Simpan bvkti selama 4 tahun

Malah menurutnya lagi, selama 4 tahun dia memberi peluang kepada suaminya namun tiada sebarang perubahan. Dia terpaksa melakukan perkara ini selepas kecewa menerima DM seorang wanita sejurus suaminya baru pulang dari Umrah.

Dia turut akui sosial media merupakan platform terbaik untuk menyelesaikan masalah ini. Aida bertegas perkara ini bukanlah untuk sengaja mengejar populariti.

Aida mohon maaf

Dalam pada itu, dia turut memohon maaf andai perkara ini mengaibkan suaminya yang berstatus pend@kwa. Perkara ini terpaksa dijelaskan agar suaminya bertaubat dan kembali ke jalan Allah. Dia turut dengan beraninya bersvmpah lakn@t jika apa yang dikatakan ini adalah f1tnah.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Aida Ismail II via OHBULAN

Be the first to comment on "‘Jika Saya Berdvsta, Maka L@knat Allah Atas Diri Saya’ – Lagi Isteri Dai’ Buka Cerita Kecur@ngan Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*