Hiasan Pelamin Unik Dengan Konsep ‘Desa’ Buat Ramai Terpvkau

Hiasan pelamin unik dan sempurna bukan sahaja bertujuan menaikkan seri pengantin dan membuatkan hari istimewa sebuah pasangan lebih bermakna. Tetapi dekorasi majlis juga dapat memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan bagi tetamu yang hadir.

Pelamin paling unik.

Untuk meraikan ikatan perkahwinan, semua mempelai ingin kelihatan gah di dalam suasana yang cukup meriah dan mewah.

Pelbagai konsep dan tema unik persandingan telah diterokai oleh wedding decorator, sehingga sukar untuk bakal-bakal pengantin memikirkan idea yang belum pernah digunakan oleh pasangan lain.

Majlis yang memvkau.

Namun baru-baru ini sebuah hiasan pelamin telah mencvri perhatian netizen dengan dekorasi konsep desa yang cukup memikat hati.

Dalam gambar yang tular, rona warna p3rang keemasan membuatkan suasana majlis perkahwinan pasangan Afif dan Farah itu kelihatan seperti di dunia kayangan.

Penggunaan hiasan tumbuhan liar yang kelihatan seperti padi dan gandum, serta kerusi pelamin yang diperbuat daripada rotan turut menyempurnakan tema rustic chic majlis itu, seiring dengan sentuhan kemelayuan.

Majlis yang telah berlangsung di dewan acara Forest Valley Cheras mencuri perhatian netizen yang rata-rata mengaku hiasan oleh wedding planner Terusik Event itu adalah antara pelamin paling cantik pernah mereka lihat.

“Wedding of the year…”

“Mcm dalam dunia magikal/fantasi…”

“Betul nampak mcm raja dgn permaisuri sehari…”

“Igt tu gmbar agong…”

“Konsep genius…”

“Nak nanges tengok…”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Twitter, Instagram via HCL

Be the first to comment on "Hiasan Pelamin Unik Dengan Konsep ‘Desa’ Buat Ramai Terpvkau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*