“Saya Pilih Jadi Kaya Daripada Popular” – Hairi Safwan Akui Diri Sudah Bergelar Jutawan

Pelakon Hairi Safwan mengakui bahawa dirinya kini sudah bergelar jutawan selepas fokus menjalankan bisnes sejak dua tahun kebelakangan ini.

Hairi atau nama sebenarnya, Mohd. Hairi Safwan Aznan, 31, berkata, dia kini sibuk menguruskan perniagaan produk makanan tambahan yang sudah diusahakannya sejak 2014.

“Saya dan rakan mengasaskan produk berkenaan lima tahun lalu. Cuma, masa mula-mula itu memang agak perlahan.

“Bagaimanapun, bermula dari tahun lepas, saya sudah mula capai target dalam bisnes. Bolehlah nak kata bergelar jutawan,” katanya.

Juara program realiti Anak Wayang berkata demikian ketika ditemui sewaktu pelancaran produk TKO Nutrition yang diadakan di ibu kota baru-baru ini.

Menurut Hairi lagi, biarpun semakin sibuk dengan perniagaan, itu tidak bermaksud dia mahu memperlahankan karier seninya.

“Siapa yang tak mahu berehat kalau ada duit kan. Cuma, kalau tanya saya nak popular ke kaya. Lebih baik saya pilih kaya daripada jadi popular.

“Apapun, saya masih lagi berlakon sebab hobi kot. Cuma, empat bulan lepas, saya rehat sekejap sebab nak fokus jaga anak yang menjalani pemb3dahan t0nsil,” jelasnya.

Dalam pada itu, pelakon yang bakal muncul dengan filem Busut Bonang itu memberitahu, keuntungan hasil perniagaan itu juga dilaburkan untuk kegiatan seni termasuklah penerbitan teater.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: GEMPAK

Be the first to comment on "“Saya Pilih Jadi Kaya Daripada Popular” – Hairi Safwan Akui Diri Sudah Bergelar Jutawan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*