Anak Bawa Makan2, Ibu Gembira Kekenyangan Sampai Tertidur

Kita sering mendengar pepatah mengatakan bahawa syurga itu dibawah telapak kaki ibu. Jadi, betapa besarnya darjat seorang ibu apabila harus ditaati dan dihargai oleh setiap anak.

Tidak salah rasanya jika kita memberikan kegembiraan kepada insan yang telah bersusah payah menjaga dan berkorban untuk kehidupan kita. Sudah tentu momen itu menjadi sesuatu yang sangat bernilai untuk dirinya dan juga kita sendiri.

Bawa mak makan2

Menerusi satu perkongsian yang dibuat di Twitter, seorang pengguna laman sosial tersebut telah membawa ibu tersayang pergi ke sebuah restoran makanan segera yang tidak pernah dijejaki oleh wanita itu.

Inisiatif pengguna yang dikenali sebagai Luqman Haqim untuk menggembirakan permaisuri hatinya benar-benar berjaya menarik perhatian warganet.

Setakat ini, muat naik tersebut telah berjaya dikongsi semula sehingga ribuan RT yang kebanyakkannya berasa terharu dengan melihat gambar-gambar itu.

Semoga sentiasa dimurahkan rezeki bro

Sehubungan dengan itu, rata-rata pengguna Twitter telah meninggalkan komen diruangan tersebut dengan memuji tindakan sweet Luqman dan membuatkan mereka merindui ibu mereka sendiri.

Suka tengok anak yang tak malu keluar dengan mak

Rindulah dekat mak…

Kecomelan ini yang kita perlukan

Tak rugi bro bawa mak makan2 macam ni

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber :Mr Luqman Haqim via KL MENJERIT

Be the first to comment on "Anak Bawa Makan2, Ibu Gembira Kekenyangan Sampai Tertidur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*