Ibu Ayah Dari Batu Pahat Ke Kuala Selangor Nak Jumpa Anaknya, Tapi Ini Yang Berlaku Sangat Sedih.

Anak Jenis Bin4tang baca dan tolong viral sampai kau sedar apa sebenarnya yg kau dah buat. Ini tindakan aku sebagai manusia. Malu?.. Mari hadap..

Awal cerita, sepasang penunggang skuter dengan umur lebih separuh abad yg x dikenali membawa kami penunggang lain x kenal siapa utk sama2 kongsi cerita.

Sumpah celak4. Mak bapak kau ride skuter cabuk tu dari pt besar Batu Pahat ke kolej KUIS Selangor jam 3 ptg berpanas semata untuk hantar laptop yg kau mintak. Bila smpai KUIS cari kau x jumpa, dia call kau, kau mintak mak bapak letak laptop yg kau mintak tu dekat post je guard? Kau tak nak ke jmpa mak bapak kau pompuan bod0h kau sedar tak mak kau bawak moto tu dgn bapak kau yg berkantung usus kat luar semata nak tunai kan apa yg kau nak. Atleast jmpa la pu4ka.

And this happened, nice job pada brader2 2 roda yg jmpa pasangan ni jam 8am kat jejantas ayer keroh n follow smpai ke rnr tangkak unutk refuel dan rehat sekejap. Cuaca hujan dan basah kuyup. Kitorang follow smpai ke rumah. bloodbrother highway. Respect.. And salute.

Aku xde nak kalis2 lg ni. Shahira pelajar KUIS Selangor n satu lg watak bernama Su. Korang dua ni tak kan lepas bod0h2 macam tu je..Tolong pihak kolej ambik tind4kan atas mereka bdua ni. Cerita penuh boleh direct dgn aq apa yg sebenarnye jd. segala cerita, rumah, sikap, gambar, screenshot perbualan kau dgn mak kau. Aq ada. Aib kau aq masih simpan lg..

Balik kg cium sujud kaki mak bapak kau mintak maaf sebelum kau x diterima Bumi. Anak derh4ka pun x mcm kau. Insaf n taubat x pernah terlambat.Tgok muka mak bapak kau n sedar la pokemakkkkkkk..

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: APPLE HIJAU

Be the first to comment on "Ibu Ayah Dari Batu Pahat Ke Kuala Selangor Nak Jumpa Anaknya, Tapi Ini Yang Berlaku Sangat Sedih."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*