‘Dia Hantar Saya Ke Airport Pagi Tadi’ – Luahan Sayu Nora Kehilangan Alif Johan

Anak kedua kepada penyanyi terkenal Nora Ariffin iaitu Alif Johan telah menghembvskan naf@s terakhir di rumahnya. Nora menerusi laporan Metro meluahkan rasa sedih sukar untuk menerima ketentuan ini. Seakan tidak percaya, pemergian Alif Johan seawal usia 20 tahun ini seperti Allahyarham suaminya iaitu Johan Nawawi.

Tidak berger@k selepas rebahh

Nora Ariffin menyifatkan kemat1an anak lelakinya itu sama seperti Allahyarham suaminya dan tidak pernah terfikir Alif Johan mengalami masalah jantvng.

Dia tidak ada sebarang penyak1t dan tidak pernah menunjukkan sebarang tanda-tanda ada penyak1t. Ketika menghantar saya ke lapangan terbang awal pagi tadi untuk ke Singapura, dia baik-baik saja.

Saya memang terkejut apabila pembantu rumah menghubungi dan beritahu badannya sudah tidak bergrak selepas reb@h.

Bed@h siasat akan dilakukan

Bagaimanapun, punca kemat1an Allahyarham Alif Johan masih belum diketahui. Bed@h siasat akan dijalankan untuk memperolehi kepastian punca tersebut.

Saya masih menunggu keputusan daripada dokt0r mengenai punca sebenar dan bed@h siasat akan dilakukan untuk mendapatkan jawapan. Disebabkan dokt0r terbabit tidak ada hari ini, bed@h siasat akan dilakukan esok pagi.

Selepas itu jenaz@h akan dibawa ke Masjid Ar-Rahman, Kampung Tunku, Petaling Jaya dan akan dikebum1kan di Tanah Perkubvran Islam Bukit Kiara, tempat yang sama dengan kubvr arw@h bapanya.

Ingin teruskan minat dalam muzik

Menurut penyanyi ini lagi, anaknya itu tidak pernah menunjukkan sebarang perangai pelik atau petanda sebelum ini. Semalam dia sempat menyanyi bersama adik-adiknya di dalam bilik.

Dia masih belajar di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam kampus Puncak Perdana dan tinggal di asrama tetapi sering pulang ke rumah membantu saya. Kadang-kadang dia masak untuk kami semua. Apabila dia tidak dapat pulang saya akan hubunginya bertanya khabar dan tidak sangka kali ini dia tidak pulang selamanya.

Dia sering beritahu habis belajar ingin cari kerja untuk bantu saya serta mahu menyambung pelajaran dalam Ijazah Sarjana Muda dan meneruskan minat arw@h bapanya dalam bidang muzik.

Akan dikebum1kan bersama ayahnya

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NORA ARIFFIN (@itsnoraariffin) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Metro, ClashofTalents2 via OHBULAN

Be the first to comment on "‘Dia Hantar Saya Ke Airport Pagi Tadi’ – Luahan Sayu Nora Kehilangan Alif Johan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*