Payung foto, biarpun berambut pendek. Ayda Jebat tak pernah tak cantik!

Baru-baru ini, Ayda Jebat mendapat perhatian ramai apabila bert1ndak memotong rambut menjadi pendek. Namun begitu, kali ini siapa menyangka potongan rambutnya lebih pendek persis lelaki.

Bagaimanapun, pelakon popular ini sememangnya dikenali sebagai selebriti yang cukup terbaik dalam kerjayanya. Tidak hanya bergelar penyanyi bersuara power malah dia juga memiliki bakat besar dalam dunia lakonan.

Nyanyi power, berlakonpun best

Buktinya, sudah pelbagai drama dilakonkan dirinya malah dia juga ada membintangi filem bersama pelakon terkenal, Shaheizy Sam dan mendapat perhatian. Filem berkenaan bertajuk, Pinjamkan Hatiku.

Namun begitu, dalam dunia nyanyian juga Ayda Jebat tidak kurang hebatnya lagu-lagu dinyanyikan selebriti ini sememangnya sentiasa mendapat perhatian ramai.

Namanya juga sudah tidak perlu lagi diperkenalkan ramai kerana rata-rata sudah mengenali selebriti ini. Malah, dia juga diantara selebriti yang mempunyai ramai peminat yang menyokong kerjayanya berlakon mahupun sebagai penyanyi.

Ramai sokong

Apapun, tindakannya untuk membuat potongan rambut persis lelaki itu demi menjayakan watak pada baru-baru ini menerima pujian ramai.

Meskipun, rambutnya itu berbeza namun dia tetap tampil cantik dengan penampilannya malah foto terbaru dikongsikan Ayda Jebat mendapat perhatian pengikut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛🌤 . Learn to say no without explaining yourself. . Click link on my bio to feel better. 😊 . 🌸🌼 Dress @psychedelicstore . #AydaJebat #BetterThanYou #AkakJo #ShoPerempuanFuh

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

Melihat penampilan Ayda Jebat memakai dress itu juga membuatkan ramai meninggalkan komen memuji kecantikannya.

Ramai puji Ayda sentiasa cantik

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Ayda Jebat via HCL

Be the first to comment on "Payung foto, biarpun berambut pendek. Ayda Jebat tak pernah tak cantik!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*