“Baca Kapsyen Aku Elok-Elok…”- Baby Shima B3rang Netizen D@kwa Dirinya Suka Kec@m Orang

Baby Shima menempelak tindakan netizen yang mend@kwa dirinya suka meng3cam orang lain gara-gara memuat naik sebuah video sind1ran berbentuk lagu rap berbaur sind1ran kepada Da’i Farhan yang dikongsikan menerusi Instagram TV (IGTV) miliknya.

Shima atau nama sebenarnya, Nor Ashima Ramli, 27, berkata video tersebut bukanlah dikongsikan dengan niat meng3cam, sebaliknya, berbentuk satu pujian terhadap bakat yang dimiliki oleh rapper dalam video tersebut.

“Baca kapsyen aku elok-elok. Tak nampak tang mana aku kecam orang. Aku puji suara orang yang menyanyi ni pun dikira kec@m ke?

“Ada sahaja nak mencari point kesal@han orang lain,” tulisnya.

Shima meluahkan hal tersebut sebagai respons kepada salah seorang netizen yang meninggalkan krit1kan di ruangan komennya yang menyifatkan tind@kan Shima berkongsi video tersebut adalah tidak wajar.

“Tak nak orang kec@m kau, tapi kau sendiri suka-suka kec@m orang. Benda semua tak tahu apa jadi, rileks santai kat Bali sudahlah,” tulis individu berkenaan.

Terdahulu, bekas peserta Big Stage itu memuat naik video lagu rap sind1ran yang menga1tkan nama Da’i Farhan.

Bagaimanapun, menerusi ruangan kapsyen, Shima memuji lagu tersebut.

“Best pula lagu ni 18/19 Masya-Allah, auranya. Bestlah suara rap @apacita_djms terbaik,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

best lah suara rap @apacita_djms terbaikkkk🥰

A post shared by BABY SHIMA DAA3 BIGSTAGE (@babyshimaofficial) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "“Baca Kapsyen Aku Elok-Elok…”- Baby Shima B3rang Netizen D@kwa Dirinya Suka Kec@m Orang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*