“Fazura, Elfira dua wanita cantik tanpa sebarang makeup”- Netizen

Jika wajah tanpa sebarang makeup sudah kelihatan cantik, inikan pula bila sudah disolek. Makin cantik! Itulah antara pujian buat selebriti popular, Elfira Loy.

Meskipun, majlis akikah anak sulungnya sudah selesai namun Elfira tetap berkongsikan tips berguna buat pengikutnya mengenai dekorasi dan pelbagai perkara yang diperlukan ketika melangsungkan sebuah majlis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now let’s move on to caption panjang about food. Paling happy haritu ramai enjoy makan semua makanan yang ada , Alhamdulillah licin semua takde tinggal sikit pun. Jadi el nak share lah , tapi taktahu dia ada ig ke tak , selalunya dia akan sediakan makanan untuk any majlis dekat Masjid Alam damai . Memang sedap. Haritu el order nasi talam dekat dia masa doa selamat rayyan sekarang Aqiqah Rayyan orang yang sama. Semua orang puji sedap , harga pun murah untuk apa yang dihidangkan. ni number contact dia +60 19-728 6494 paksu . for the dessert table , el order caramel & sago melaka . Sedap sangat sangat sebab el ada try few instashop sebelum serve actually , so far @noonaalicious paling sedap el rasa. yang kuih muih pulak mak mertua el yang bawakkan . El tambah kuih bakar fav mak sedara el buatkan je . then i decorated the table with beautiful cake yang orang tak berani sentuh ahhaha and also some cute doughnuts, cakesicles & popsicles tier from @crazepop . Licin habis tak sempat ambik gambar pun. di bahagian luar , ada kambing dua ekor & apam balik from @apambalikroyale . #apambalikwajib

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Bagaimanapun, selain itu dua keping foto dikongsikannya ini turut mendapat perhatian ramai sehingga rakan selebriti juga meninggalkan pelbagai pujian.

Selain itu, dalam masa yang sekejap juga perkongsian foto ini meraih lebih 100,000 tanda suka daripada pengikut Elfira yang kini mencecah 4.7 juta!

Menerusi perkongsian itu juga, Elfira berkongsikan nama jurusolek selain berkata ia merupakan solekan wedding look.

Ternyata juga perkongsian foto daripada pelakon ini membuatkan rakan selebriti terkenal meninggalkan komen dengan memuji wajah Elfira yang kini juga sudah bergelar ibu.

Cantiknya Mommy

Cantiknya dia

Fazura Elfira dua wanita cantik tanpa sebarang makeup

Elfira dan suami berkahwin pada awal tahun ini dan telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Elfira Loy via HCL

Be the first to comment on "“Fazura, Elfira dua wanita cantik tanpa sebarang makeup”- Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*