[VIDEO] Lelaki Terduduk MENANGlS, PiIu & Kecew4 DitinggaIkan Kekasih Yang Cur@ng

Tidak semua orang bernasib baik ketika dalam fasa percintaan. Lebih sak!t hati lagi, apabila dikhian@ti serta dicur@ngi oleh insan yang disayangi dengan sepenuh hati.

Begitulah nasib yang men!mpa seorg remaja lelaki, yang dilihat terduduk menangiis dihadapan pintu bilik kerana dicur@ngi oleh gadis kesayangannya. Perkara ini telah kongsikan sendiri oleh rakan pemuda berkenaan di laman Twitter, sehingga meraih semp4ti dari warga netizen.

Video rakaman lelaki ini, telah meraih hampir lebih 19,600 ulang kicau dan 847,000 tontonan di laman Twitter. Ramai yang telah meningg@lkan kata-kata semangat buat lelaki berkenaan untuk terus m0ve on.

Menyedari videonya telah tular dengan meluas, lelaki berkenaan telah mengucapkan terima kasih kepada orang-orang yang telah meningg@lkan kata-kata semangat dan p0sitif buatnya.

Redha jelah dengan ketentuan Allah

Ramai yang menasihati lelaki berkenaan supaya sabar dan redha dengan dug4an yang men!mpa keatas perhubungannya itu.

Air mata lelaki itu lebih bernilai…

Payah nak tengok lelaki menang!s!

Takpe bro! Dia tak layak untuk kau…

Setia tu memang mahal sekarang ni…

Setiap orang pastinya melalui detik-detik yang sukar dalam kehidupan mereka. Lebih baik melepaskan sesuatu itu pergi, kerana yang lebih baik pasti akan datang.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Ikhwan Aidil via MEDIA VIRAL

Be the first to comment on "[VIDEO] Lelaki Terduduk MENANGlS, PiIu & Kecew4 DitinggaIkan Kekasih Yang Cur@ng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*