Sah Neelofa tinggalkan MeleTOP “Tidak Dapat Menahan Perasaan Hiba Dan Sedih Sewaktu Mengumumkan Akan Mengundurkan”..

Selepas hampir lapan tahun menjadi pengendali pr0gram rancangan hiburan Melet0p, hari ini, pelakon dan juga usahawan berjaya, Neelofa telah memaklumkan bahawa menarik diri sebagai  pengacara rancangan yang bersiaran setiap Selasa itu..

Last Disember ini

Neelofa telah memaklumkan bahawa Disember ini merupakan bulan terakhir dia mengendalikan rancangan tersebut bersama rakan pengantaranya, Nabil Ahmad.

Ada program baru dengan Astro

Menerusi Harian Metro, Neelofa memaklumkanbahawa keputusan itu sangat sukar untuk dibuat memandangkan dia sudah lama dan serasi dengan program berkenaan, tapi dia terp@ksa kerana akan terb@bit dengan program baru yang dirancang pihak Astro.

Dia juga dilihat menang!s semasa mengumumkan hal tersebut kerana mengakui rancangan itu sudah sebati dengn dirinya.

Nabil turut terkejvt

Pengumuman itu dilakukan pada siaran langsung Melet0p malam ini dan hal tersebut nyata tidak diketahui oleh Nabil sendiri dan turut mengejvtkan para penonton.

Terima kasih Neelofa

Menerusi Instagram Astro Malaysia, pihaknya telah mengucapkan ribuan terima kasih kepada Neelofa sepanjang hampir sedekad mengacarakan rancangan infomasi selebriti ini dan mengakui pengacara itu menjadikan Melet0p sebagai antara  rancangan terbaik di Malaysia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Neelofa for 8 great years with @meletop. You’ve been amazing. #ThankYouLofa #TanyaLofa #MeleTOP

A post shared by Astro Malaysia (@astromalaysia) on

Sumber : Harian Metro, Astro Malaysia / viral.bbn.my

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Sah Neelofa tinggalkan MeleTOP “Tidak Dapat Menahan Perasaan Hiba Dan Sedih Sewaktu Mengumumkan Akan Mengundurkan”.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*