“Nak amik kesempatan lah tu” – Pengalaman Detik Hitam Bergambar Dengan Mickey Mouse

Setiap orang mesti pernah teringin nak bergambar bersama maskot atau watak kegemaran masing-masing. Kalau dapat bergambar tu mesti nak post ke Instagram ke atau mana-mana media sosial yang lain lah.

Lain pulak cerita seorang gadis ni. Menerusi akaun Twitter miliknya, dia berkongsi pengalaman detik hitam bersama kawan-kawan sewaktu bergambar dengan Mickey Mouse di Melaka. Apa sebenarnya yang terjadi? Cuba korang baca thread oleh @kachuuuuuuuu kat bawah ni.

Nak amik kesempatan je tu

Kenapa jangan percaya, haa korang boleh baca dan hadam thread kat bawah ni.

Amboih memilih pulak. Lain macam sampai peIuk orang taknak lepas ni. 

Admin baca pun sak1t hati. Boleh pulak dia amik kesempatan. Kalau jadi dekat diri sendiri mesti g3ram gak kan. 

Reaksi Netizen

Rupanya kes ni bukan pertama kali berlaku. Kalau ikutkan cerita-cerita netizen, dah banyak kali berlaku, samada terkena atau dorang nampak benda ni berlaku depan mata.

Ni kes lain pulak. Bertambah satu hal lagi. Ada niat nak kerja tu elok dah, yang pegi mer@ba dan mencvri tu dah kenapa? 

Itu yang admin cakap tadi. Boleh pulak orang lain nak bergambar cakap taknak. Ish g3ram pulak admin.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : LobakMerah

Be the first to comment on "“Nak amik kesempatan lah tu” – Pengalaman Detik Hitam Bergambar Dengan Mickey Mouse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*