Sampai Melompat Aliff Syukri Masa Buat Surprise Hadiahkan Porsche Kepada Isteri

Biar apa sekalipun, kecaman atau kritikan dilemparkan kepada Datuk Seri Aliff Syukri, realitinya, jutawan kosmetik tanah air itu akan terus berkongsi kebahagiaannya dengan masyarakat di laman media sosial.

Kegemarannya berkongsi setiap pencapaian dalam hidup adalah untuk memberi motivasi pada masyarakat untuk berjaya dalam perniagaan sepertinya.

Demikian juga dengan kebahagiaan rumah tangganya dengan Datin Seri Shahida yang sering dipaparkan menterjemahkan kecintaan tidak berbelah bahagi pada wanita yang juga ibu kepada anak-anaknya.

Dalam apa situasi sekalipun, Aliff berjanji akan tetap menyayangi wanita tersebut seadanya.

Menurut Aliff, dia akan terus mencurahkan kasih sayang kepada Shahida walaupun isterinya itu menjadi gemuk atau apabila mereka sudah dimamah usia.

Selain itu, Aliff turut memberitahu, kasih dan sayang pada Shahida adalah kerana keluhuran peribadi dan kesetiaan dimiliki wanita tersebut.

” Saya sayang awak seadanya… walaupun awak gemuk atau dah tua, Shahida. Saya sayang awak bukan sebab ‘awak’ tetapi sebab hati awak.

“ Walaupun kadang-kadang awak tak faham saya, tetapi awak dah banyak berubah sekarang. Untuk isteriku yang tersayang terima kasih atas segala-galanya.

“ Ketika saya susah awak berada di sisi saya, ketika saya tengah giler stress dengan bisnes pun awak masih berada di sisi.

“ Ketika saya tengah ada masalah keluarga awak masih setia menanti saya. Di saat anak-anak menangis malam awak yang sibuk tidur. Awak tahu saya penat jaga smu bisnes.

” Di saat saya dik3cam hebat okeh rakyat malaysia, awaklah super hero saya menjaga saya. Di saat saya bergduh dgn kawan saya, awaklah peneman saya.

” Doa saya sempena anniversary perkahwinan kita ke 12 tahun ini, semoga kita bertahan dan memahami ada satu sama lain hadiah kereta ini sebenarnya iklas daripada saya tanda kasih syg saya kpd awak.

” Kalau saya m4ti dulu dari awak apa yang saya ada hanyalah harta yang saya cari demi anak-anak dan family saya. ill missing smua ini” tulisnya sempena ulang tahun perkahwinan mereka.

Aliff memuat naik luahan hatinya itu di laman sosial Instagram (IG), menerusi IGTV dan telah ditonton sebanyak 466,000 kali.

Menerusi video tersebut, Aliff membuat kejutan kepada isteri dengan menghadiahkan sebuah kereta Porche sempena hari ulang tahun perkahwinan mereka.

Aliff dan Shahida kemuadiannya sama-sama memandu kereta berwarna merah itu dan mengimbas kembali perjalanan hidup mereka suatu ketika dahulu.

Sementara itu di ruangan komen, rata-rata netizen mendoakan Alif dan Shahida terus bahagia dan berjaya dalam rumah tangga serta perniagaan mereka.

Untung laa Datin Shahida dapat hadiah porscheeee….

Posted by Madam's Sweet Cake & Cookies on Tuesday, 5 November 2019

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : astroawani

Be the first to comment on "Sampai Melompat Aliff Syukri Masa Buat Surprise Hadiahkan Porsche Kepada Isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*