Baru 2 Bulan Kahwin, Nadzmi Adhwa Luah Sesuatu Yang Mengembirakan

Tanggal 1 September lalu menjadi detik bersejarah buat pasangan selebriti Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana kerana telah selamat bergelar suami isteri.

Malah, Nadzmi meluahkan rasa gembira kerana sudah dua bulan di sisi insan tersayang.

“Macam tak percaya je dah 2 bulan jadi suami.

“Dah 2 bulan awak menghantui hidup saya. Saya harap awak akan terus menghantui hidup saya sampai bila bila. #AdhwArdell,” tulisnya yang sudah berkawan dengan Ardell sejak lapan tahun lalu. 

Menerusi ruangan komen, rata-rata mendoakan kebahagian mereka berdua. Malah, ada juga yang menanti kelahiran permata sulung mereka.

Terdahulu, Nadzmi memberikan mas kahwin berjumlah RM300 dan hantaran senaskah Al-Quran yang telah dikhatam oleh Adhawa seperti yang dipinta oleh isterinya itu.

Malah, majlis resepsi mereka berlangsung meriah di Roof Garden Hotel, Bukit Jelutong berkonsepkan ala-ala ‘Fairytale’ yang dihadiri seramai 6,000 tetamu pada 6 Oktober lalu.

View this post on Instagram

Dibelakang seorang lelaki mesti ada perempuan yang hebat dan comey 🙈 Thankyou @ardellaryana teman saya and support saya 😘❤️ Harini ajak isteri sama sama selekeh dengan saya 🤣 Kitorang pakai kain pelikat je pergi buat suprise pada yang tengok Film #AnakPerjanjianSyaitan harini 🤗 Sorry kami tak pandai nak dress up 🤣 . Thankyou support #AnakPerjanjianSyaitan ! Keep supporting us okay. Alhamdulillah banyak hall yang full house. Congrats team #AnakPerjanjianSyaitan

A post shared by ناذمي ادهوا نور اذمي (@nadzmiadhwa) on

Foto : Instagram Nadzmi Adhwa

Sumber : Media Hiburan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Baru 2 Bulan Kahwin, Nadzmi Adhwa Luah Sesuatu Yang Mengembirakan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*