”Sempoii Dan Bersahaja,Hanya Mengenakan Kain Batik Dan Pelikat Pergi Tengok wayang”- Ardell Dan Nadzmi Mendapat Perhatian Ramaii

Sebelum ini, ramai yang kurang mengenali kedua mereka kerana tidak pernah muncul dalam sebarang drama sebagai teraju utama. Tetapi selepas berkahwin, rezeki mereka kian bertambah sehinggalah Nadzmi juga telah pun menjadi pelakon utama bagi filem ‘Anak Perjanjian Syaitan’ yang kini sedang ditayangkan di pawagam tempatan.

Sejak berkahwin, pasangan Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa semakin popular dalam kalangan netizen tempatan. Walaupun dahulu, mereka berkawan sahaja tetapi atas usaha gigih lelaki itu, akhirnya Ardell mahu menerimanya sebagai pasangan hidup.

Kini, apa sahaja yang dilakukan oleh mereka pasti akan mendapat perhatian netizen. Terbaru, Ardell dan Nadzmi telah memuat naik gambar mereka di sebuah pusat membeli-belah bagi menonton wayang di laman Instagram.

Walaupun berada di sebuah pusat membeli-belah yang terkenal, Ardell dan Nadzmi tidak segan untuk hanya memakai kain pelikat. Bahkan mereka kelihatan gembira dengan penampilan ‘selamba’ itu. Walaubagaimanapun, penampilan pasangan itu telah menerima kritikan para netizen. Kebanyakan daripada mereka menyatakan bahawa kedua-duanya kelihatan selekeh dan tidak terurus.

Dibelakang seorang lelaki mesti ada perempuan yang hebat dan comey 🙈 Thankyou @ardellaryana teman saya and support saya 😘❤️ Harini ajak isteri sama sama selekeh dengan saya 🤣 Kitorang pakai kain pelikat je pergi buat suprise pada yang tengok Film #AnakPerjanjianSyaitan harini 🤗 Sorry kami tak pandai nak dress up 🤣
Thankyou support #AnakPerjanjianSyaitan ! Keep supporting us okay. Alhamdulillah banyak hall yang full house. Congrats team #AnakPerjanjianSyaitan

Netizen turut menyelar pasangan baru berkahwin ini sebagai ‘attention seeker’ dan buat publisiti murahan kerana memuat naik gambar seperti ini.

Sumber: Beautifulnara, Forum BM CARI

Be the first to comment on "”Sempoii Dan Bersahaja,Hanya Mengenakan Kain Batik Dan Pelikat Pergi Tengok wayang”- Ardell Dan Nadzmi Mendapat Perhatian Ramaii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*