[VIDEO] Tok Ram Samakan ‘Persembahan’ Naqiu Boboy Macam ‘Nasi Ayam’..Len Macam Kritikan Tok Ram!!

PENYANYI Naqiu Boboy berkata pujian yang diberikan juri saban minggu merupakan satu beban dan cabaran agar dia terus melakukan yang terbaik ketika beraksi di pentas Gegar Vaganza musim keenam (GV6).

View this post on Instagram

#LatePostMO Yeayyyyy melepasi minggu keempat. Alhamdulillah tak sangka boleh juga saya menyanyikan lagu ala2 kpop #123 ni. Hopefully korang terhiburlah dgn sikit transformasi saya. Jgn ada @naqiurious yg muntah pulak tgk saya menari. Kata tema aneh kan…😜 . Alhamdulillah, syukur atas segalanya. Terima kasih buat kesemua penyokong setia @naqiurious atas semangat korang. Istimewa buat keluarga pengurusan saya @mindorder yg bersama saya sejak awal, push & keep on fighting utk saya hingga berjaya ke minggu keempat. . Buat keluarga & sahabat handai yg sentiasa datang memberi sokongan. Buat teman media yg setiap minggu tanpa gagal memberikan liputan positif & of course kesemua juri serta produksi #GV6. . Naqiu terharu, happy tapi seriously nervous untuk minggu2 akan datang. Tapi korang doakan semuanya dipermudahkan utk saya ok! ❤️ . Lastly thanks so much kepada team digital yg memang superb @neonpixelofficial sebab tanpa gagal merakamkan semua momen saya termasuk gambar kandid saya yg comel mcm press conference malam tadi 🙏🏻✌🏻 . 📽 @neonpixelofficial 🏫 @mindorder 💖 @naqiurious . #MindOrder #MindOrderManagement #Naqiu #NaqiuBoboy #NaqiuxMindOrder #TeamNaqiu #BagilahChanceSikit #WillDoTheBest #NaqiuGV19 #GegarVaganza2019

A post shared by Naqiu (Boboy) (@thisisnaqiu) on

Bagi persembahan minggu ketiga pada Ahad, Naqiu atau nama sebenarnya Wan Naqiuddin Mohd Najib dikatakan menyanyi seperti ‘nasi ayam’ oleh juri tetap iaitu Datul Ramli MS.

View this post on Instagram

@syafieq_ayman mekaseh byk2 sponsor baju2 utk gv5.sukses slalu buat karya2 kamu.sape2 nk guna org tua ni @azrul_rafie sya rekomen …😂😂😂mekaseh gambor2.

A post shared by ramli mohamed salleh (@tokram_ramlims) on

“Saya langsung tidak rasa seperti berada di awang-awangan apabila dapat pujian melambung daripada Tok Ram dan juri lain. Malah ia sebenarnya bebanan yang makin bertambah untuk persembahan minggu akan datang.

“Saya dah kena fikir untuk bawakan satu persembahan yang berbeza minggu depan, setiap minggu adalah final bagi saya jadi tiada istilah untuk saya bertenang dan merasa selesa,” kata Naqiu kepada mStar.

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "[VIDEO] Tok Ram Samakan ‘Persembahan’ Naqiu Boboy Macam ‘Nasi Ayam’..Len Macam Kritikan Tok Ram!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*